مقاله تحلیل رخساره ها و محیط رسوبی سازند گدوان در تاقدیس کوزه کوه، شمال خاوری نورآباد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل رخساره ها و محیط رسوبی سازند گدوان در تاقدیس کوزه کوه، شمال خاوری نورآباد دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل رخساره ها و محیط رسوبی سازند گدوان در تاقدیس کوزه کوه، شمال خاوری نورآباد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل رخساره ها و محیط رسوبی سازند گدوان در تاقدیس کوزه کوه، شمال خاوری نورآباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل رخساره ها و محیط رسوبی سازند گدوان در تاقدیس کوزه کوه، شمال خاوری نورآباد :

مقاله تحلیل رخساره ها و محیط رسوبی سازند گدوان در تاقدیس کوزه کوه، شمال خاوری نورآباد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در رسوب و سنگ رسوبی از صفحه ۱ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: تحلیل رخساره ها و محیط رسوبی سازند گدوان در تاقدیس کوزه کوه، شمال خاوری نورآباد
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سازند گدوان
مقاله بخش خلیج
مقاله شلف
مقاله محیط رسوبی
مقاله رخساره

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سازند گدوان به سن بارمین پسین- آپتین پیشین در برش چینه شناسی کوزه کوه از سه بخش تشکیل شده است. این بخش ها در بر گیرنده گدوان بالایی(شیل و مارن با میان لایه های نازک سنگ آهک)، سنگ آهک خلیج و گدوان بالایی (شیل و مارن با میان لایه های نازک سنگ آهک) است. ستبرای این سازند در ناحیه مورد بررسی ۵۸ متر است. سازند گدوان با ناپیوستگی بر روی سازند فهلیان و به صورت هم شیب و تدریجی در زیر سازند داریان قرار دارد. بررسی های صحرایی و میکروسکوپی بخش های گدوان زیرین و بالایی نشان می دهد که این بخش ها دربردارنده رخساره های دارای فسیل های بنتیک مربوط به نواحی کم ژرفای دریای باز، شیل و مارن های دارای فرامینیفرهای پلانکتونی و رخساره های توربیدیتی نواحی ژرف تر دریا هستند. رخساره های موجود در سنگ آهک های توده ای بخش خلیج نشان دهنده رسوب گذاری این رخساره ها در محیط های تالاب و دریای باز کم عمق است. رخساره های سازند گدوان در یک پلت فرم کربناته از نوع شلف نهشته شده اند. مقایسه منحنی تغییرات نسبی ژرفای رخساره های مورد مطالعه با منحنی جهانی تغییرات سطح آب دریا نشان می دهد که تغییرات رخساره ای نهشته های سازند گدوان در ناحیه مورد بررسی با این منحنی و به ویژه منحنی ارایه شده برای پلت فرم عربی هم خوانی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.