مقاله رابطه دین، دولت و توسعه سیاسی: مطالعه تاریخی ایران و ترکیه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله رابطه دین، دولت و توسعه سیاسی: مطالعه تاریخی ایران و ترکیه دارای ۴۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله رابطه دین، دولت و توسعه سیاسی: مطالعه تاریخی ایران و ترکیه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رابطه دین، دولت و توسعه سیاسی: مطالعه تاریخی ایران و ترکیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله رابطه دین، دولت و توسعه سیاسی: مطالعه تاریخی ایران و ترکیه :
مقاله رابطه دین، دولت و توسعه سیاسی: مطالعه تاریخی ایران و ترکیه که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۸ در علوم اجتماعی (دانشکده ادبیات و علوم انسانی مشهد) از صفحه ۱۳۱ تا ۱۶۸ منتشر شده است.
نام: رابطه دین، دولت و توسعه سیاسی: مطالعه تاریخی ایران و ترکیه
این مقاله دارای ۳۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نوع پنداشت از دین
مقاله پنداشت
مقاله رویکرد دولت به توسعه سیاسی
مقاله رویکرد انقلابی به توسعه سیاسی
مقاله رویکرد اصلاحی به توسعه سیاسی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این تحقیق در جهت بررسی رابطه دین، دولت و توسعه سیاسی به صورت تاریخی در ایران و ترکیه این سوال اصلی مد نظر قرار گرفت که آیا بین نوع پنداشت از دین و نوع رویکرد دولت به توسعه سیاسی رابطه ای وجود دارد؟ روش تحقیق مورد نظر تاریخی بوده همچنین در جهت بررسی تطبیقی از روش توافق میل استفاده شد. بر اساس یافته های تحقیق این نتیجه حاصل شد که با توجه به موجود بودن سطحی از توسعه سیاسی در هر دو کشور متغیر نوع پنداشت از دین هیچ تاثیری بر رویکرد دولت به توسعه سیاسی در ایران و ترکیه ندارد، به صورتی که نوع پنداشت غیرسکولار از دین در ایران به صورت نسبی توانسته است موجب رشد و توسعه شاخص های توسعه سیاسی شود، هر چند در طی این روند چالش ها و محدودیت هایی نیز وجود دارد. نوع پنداشت سکولار از دین در ترکیه نیز همراه با افزایش و بهبود شاخص های توسعه سیاسی بوده هر چند ترکیه نیز با چالش های محدود کننده جدی نهادهای غیردموکراتیکی از جمله دخالت موثر نظامیان روبرو بوده است. لذا متغیر نوع پنداشت از دین از رابطه حذف شده و فرضیه تحقیق رد می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.