مقاله مقایسه سطح شادکامی و سلامت جسمی و روانی دانشجویان دختر و پسر متاهل و مجرد دانشگاه


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه سطح شادکامی و سلامت جسمی و روانی دانشجویان دختر و پسر متاهل و مجرد دانشگاه دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه سطح شادکامی و سلامت جسمی و روانی دانشجویان دختر و پسر متاهل و مجرد دانشگاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه سطح شادکامی و سلامت جسمی و روانی دانشجویان دختر و پسر متاهل و مجرد دانشگاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه سطح شادکامی و سلامت جسمی و روانی دانشجویان دختر و پسر متاهل و مجرد دانشگاه :

مقاله مقایسه سطح شادکامی و سلامت جسمی و روانی دانشجویان دختر و پسر متاهل و مجرد دانشگاه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در روان شناسی کاربردی از صفحه ۵۶ تا ۷۱ منتشر شده است.
نام: مقایسه سطح شادکامی و سلامت جسمی و روانی دانشجویان دختر و پسر متاهل و مجرد دانشگاه
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دانشجویان پسر و دختر
مقاله سلامت جسمی و روانی
مقاله شادکامی
مقاله متاهل
مقاله مجرد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: هدف پژوهش تعیین نقش تاهل و تجرد بر سطح شادکامی و سلامت جسمی و روانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه بود.
روش: روش پژوهش از نوع علی-مقایسه ای و ابزار پژوهش پرسشنامه های شادکامی آکسفورد ۱۹۸۹، سلامت عمومی گلدبرگ و هیلر (۱۹۷۹) و پرسشنامه محقق ساخته برای کسب اطلاعات شخصی بود. جامعه آماری ۸۶۰۰ دانشجوی دختر و پسر متاهل و مجرد ورودی ۱۳۸۴ به بعد دانشکده های مجتمع امیرالمومنین دانشگاه آزاد واحد کرج بود که به روش نمونه گیری در دسترس طبق جدول کرجسی-مورگان (۱۹۷۰) ۴۰۰ نفر -۲۰۰ دختر و پسر متاهل و ۲۰۰ دختر و پسر مجرد- انتخاب شد. از تعداد ۲۰۰ نفر در هر گروه ۱۰۰ نفر در محدوده سنی ۲۵ تا ۲۹ و ۱۰۰ نفر در محدوده سنی ۳۰ تا ۳۵ قرار داشت.
یافته ها: یافته ها نشان داد سطح شادکامی و سطح کلی سلامت جسمی و روانی دانشجویان متاهل بیشتر از دانشجویان مجرد است. نشانه های بدنی، علایم اضطراب و اختلال در خواب، میزان افسردگی و اختلال در کارکرد اجتماعی در دانشجویان متاهل کمتر از دانشجویان مجرد است. تفاوت سطح شادکامی و سطح کلی سلامت جسمی و روانی و مولفه های آن بر اساس جنس و سن در دانشجویان مجرد معنادار نیست.
نتیجه گیری: از آنجا که ازدواج نقش موثری در سطح سلامت عمومی و شادکامی جوانان دارد، لازم است تمهیداتی از سوی سیاستگذاران برای تسهیل در امر ازدواج افراد جامعه صورت پذیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.