مقاله اثر دو روش تدریجی و ناگهانی خشک کردن بر شاخص های بیانگر سلامت پستان در گاوهای با دوره خشکی کوتاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر دو روش تدریجی و ناگهانی خشک کردن بر شاخص های بیانگر سلامت پستان در گاوهای با دوره خشکی کوتاه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر دو روش تدریجی و ناگهانی خشک کردن بر شاخص های بیانگر سلامت پستان در گاوهای با دوره خشکی کوتاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر دو روش تدریجی و ناگهانی خشک کردن بر شاخص های بیانگر سلامت پستان در گاوهای با دوره خشکی کوتاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر دو روش تدریجی و ناگهانی خشک کردن بر شاخص های بیانگر سلامت پستان در گاوهای با دوره خشکی کوتاه :

مقاله اثر دو روش تدریجی و ناگهانی خشک کردن بر شاخص های بیانگر سلامت پستان در گاوهای با دوره خشکی کوتاه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۴۹۵ تا ۵۰۲ منتشر شده است.
نام: اثر دو روش تدریجی و ناگهانی خشک کردن بر شاخص های بیانگر سلامت پستان در گاوهای با دوره خشکی کوتاه
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روش خشک کردن
مقاله دوره خشکی کوتاه
مقاله عفونت درون پستانی
مقاله لاکتوفرین
مقاله شمار سلول های سوماتیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از این مطالعه بررسی اثر دو روش خشک کردن (ناگهانی و تدریجی) بر شاخص های بیانگر سلامت پستان در گاوهای با دوره خشکی کوتاه بود. در این مطالعه از ۱۸ راس گاو شیری نژاد هلشتاین چند شکم زایش (۰۱۴±۲۶۶) با طول دوره خشکی ۳±۳۰ روز در قالب طرح کاملا تصادفی استفاده شد. نمونه گیری از کارتیه های جلو و عقب دام ها ۷ و ۳ روز قبل از خشک کردن، دو و یک هفته قبل از زایش، زایش و یک هفته پس از زایش صورت گرفت. نمونه های ترشحات پستانی جهت آنالیز غلظت لاکتوفرین در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد منجمد شد. نمونه های که جهت آنالیز ترکیبات شیر، شمار سلول های سوماتیک و کل باکتری های شیر گرفته می شد، در دمای ۴ درجه سانتی گراد نگه داری و به آزمایشگاه منتقل شدند. نتایج نشان داد که بین دو روش خشک کردن تدریجی و ناگهانی در گاوهای با دوره خشکی کوتاه از لحاظ درصد چربی، پروتئین، لاکتوز و pH شیر در طی خشک کردن، زایش و یک هفته پس از زایش تفاوت معنی داری وجود ندارد. غلظت لاکتوفرین بین دو روش خشک کردن تفاوت معنی داری داشت(p<0.05) و غلظت آن در گاوهای خشک شده به روش تدریجی بالاتر از روش ناگهانی بود(P<0.01) هر چند از لحاظ کل باکتری های شیر تفاوت معنی داری بین دو روش خشک کردن وجود نداشت ولی میزان کل باکتری های شیر در دو روش خشک کردن ناگهانی و تدریجی در کارتیه های عقب نسبت به کارتیه های جلو بیشتر بود (P<0.01). شمار سلول های سوماتیک شیر گاوهای خشک شده به روش ناگهانی به طور معنی داری بالاتر بود(P<0.05) . بین دو روش خشک کردن ناگهانی و تدریجی از لحاظ غلظت لاکتوفرین، شمار سلول های سوماتیک، درصد لاکتوز، چربی، پروتئین و pH ترشحات پستانی بین کارتیه های جلو و عقب تفاوت معنی داری وجود نداشت. در این مطالعه هم بستگی مثبتی بین کل باکتری های شیر با شمار سلول های سوماتیک به دست آمد (p<0.01؛r=0.352 ). با توجه به بالاتر بودن غلظت لاکتوفرین در ترشحات پستانی گاوهای خشک شده به روش تدریجی و به دلیل فعالیت ضد باکتریایی لاکتوفرین علیه پاتوژن های مولد ورم پستان، به نظر می رسد که روش خشک کردن تدریجی در گاوهای با دوره خشکی کوتاه مفیدتر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.