مقاله بررسی امکان پیوند سلول های تک هسته ای مشتق از خون بند ناف انسان در مغز استخوان موش های صحرایی اشعه دیده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی امکان پیوند سلول های تک هسته ای مشتق از خون بند ناف انسان در مغز استخوان موش های صحرایی اشعه دیده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی امکان پیوند سلول های تک هسته ای مشتق از خون بند ناف انسان در مغز استخوان موش های صحرایی اشعه دیده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان پیوند سلول های تک هسته ای مشتق از خون بند ناف انسان در مغز استخوان موش های صحرایی اشعه دیده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی امکان پیوند سلول های تک هسته ای مشتق از خون بند ناف انسان در مغز استخوان موش های صحرایی اشعه دیده :
مقاله بررسی امکان پیوند سلول های تک هسته ای مشتق از خون بند ناف انسان در مغز استخوان موش های صحرایی اشعه دیده که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در کومش از صفحه ۴۶۶ تا ۴۷۱ منتشر شده است.
نام: بررسی امکان پیوند سلول های تک هسته ای مشتق از خون بند ناف انسان در مغز استخوان موش های صحرایی اشعه دیده
این مقاله دارای ۶ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مهاجرت سلولی
مقاله خون بند ناف
مقاله سلول های تک هسته ای
چکیده و خلاصهای از مقاله:
سابقه و هدف: نظر به اهمیت مهاجرت سلولی در درمان های مبتنی بر پیوند سلولی و لزوم درک بهتر این مساله، در تحقیق حاضر امکان پیوند سلول های تک هسته ای خون بند ناف انسان در بافت مغز استخوان موش های صحرایی سالم و اشعه دیده بررسی شده است.
مواد و روش ها: نمونه های خون بند ناف جمع آوری و پس از جداسازی و شمارش سلولی، تعداد ۱۰۶×۵ سلول به ازای هر حیوان، از طریق ورید دمی به موش های صحرایی بالغ در ۱۳ گروه (۱ گروه سالم و ۱۲ گروه پرتو دیده) تزریق شد. سپس در فواصل زمانی مشخص، حیوانات کشته و نمونه های مغز استخوان آن ها گرفته و DNA سلول های آن ها جداسازی و با پرایمرهای اختصاصی STS انسانی تکثیر گشت. در نهایت، محصولات PCR بر روی ژل الکترو فورز مورد بررسی قرار گرفت.
یافته ها: نتایج PCR در مورد موش های سالم و اشعه دیده، در همه گروه ها منفی بود که نشان دهنده عدم وجود سلول های تک هسته ای مشتق از خون بند ناف انسان در مغز استخوان موش های صحرایی پیوندی می باشد.
نتیجه گیری: نتایج ما نشان داد سلول های تک هسته ای مشتق از خون بند ناف انسان، پس از تزریق وریدی به موش های صحرایی قادر به لانه گزینی در مغز استخوان این حیوانات نیستند. این امر ممکن است به علت به دام افتادن سلول ها در سایر اندام ها و یا شرایط نامناسب حاکم بر فیزیولوژی سلول ها جهت مهاجرت و لانه گزینی باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.