مقاله آینده پژوهی، بستر عبور از مرزهای دانش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله آینده پژوهی، بستر عبور از مرزهای دانش دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آینده پژوهی، بستر عبور از مرزهای دانش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آینده پژوهی، بستر عبور از مرزهای دانش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آینده پژوهی، بستر عبور از مرزهای دانش :
مقاله آینده پژوهی، بستر عبور از مرزهای دانش که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در نظم و امنیت انتظامی از صفحه ۲۵ تا ۴۷ منتشر شده است.
نام: آینده پژوهی، بستر عبور از مرزهای دانش
این مقاله دارای ۲۳ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آینده شناسی،آینده پژوهی
مقاله آینده نگری
مقاله پیش بینی
مقاله پلیس
مقاله مرزهای دانش
چکیده و خلاصهای از مقاله:
آینده پژوهی، مطالعاتی فرا رشته ای است که نظر بسیاری از محققان و نوآوران حوزه علوم اجتماعی را به خود جلب کرده و می تواند تمام علوم را تحت تاثیر قرار دهد. قلمرو موضوعی آینده پژوهی، تمام بخش های فرهنگ، اقتصاد، سیاست، تکنولوژی و هنر را در بر گرفته و نظر به تغییرات پیش رو، موضوعات آن رو به افزایش است. برای زمان آینده نیز نمی توان محدوده استانداردی در نظر گرفت.
آینده پژوهان، برای انجام مطالعات خود، مبانی و اصولی دارند؛ از جمله این که: گرچه آینده قابل پیش بینی قطعی نیست، ولی غیرقابل پیش بینی هم نمی باشد؛ بیشتر مطالب و ارزش ها در باره آینده را می توان شناخت و این از سودمندترین دانش هاست؛ تمام علوم در رشته و موضوع خود به پیش بینی هایی می رسند، پس علم یکی از مبانی آینده شناسی است؛ ساختار الگوهای فردا، قطعا توان پیش بینی بیشتری را نصیب بشر خواهد کرد.
آینده پژوهی یک ضرورت است، زیرا تجربه نشان داده موفقیت سازمان ها در گرو درک سریع متغیرهای محیطی و پیش بینی تهدیدات و فرصت ها و احراز آمادگی های لازم است. مضافا که هدف آن، ادراک و غلبه بر نیروهای درازمدت تغییر، به جهت ارایه تصویرهای بدیل و مطلوب از آینده به منظور حفظ و گسترش رفاه و امنیت بشری است.
مرزشکنی دانش، مستلزم تربیت آینده پژوهانی است که با تفکرات فلسفی و مدل سازی برای کاوش های منظم، به کشف انتخاب های مختلف برای آینده، تعیین راهبردهای هدفمند و طراحی عمل اجتماعی موثر بپردازد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.