مقاله سنتز اتیلن بیس استئارامید ویژه پلیمر آکریلو نیتریل – بوتادی ان- استیرن


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سنتز اتیلن بیس استئارامید ویژه پلیمر آکریلو نیتریل – بوتادی ان- استیرن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنتز اتیلن بیس استئارامید ویژه پلیمر آکریلو نیتریل – بوتادی ان- استیرن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنتز اتیلن بیس استئارامید ویژه پلیمر آکریلو نیتریل – بوتادی ان- استیرن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنتز اتیلن بیس استئارامید ویژه پلیمر آکریلو نیتریل – بوتادی ان- استیرن :

مقاله سنتز اتیلن بیس استئارامید ویژه پلیمر آکریلو نیتریل – بوتادی ان- استیرن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهمن و اسفند ۱۳۸۸ در علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی) از صفحه ۴۴۰ تا ۴۴۷ منتشر شده است.
نام: سنتز اتیلن بیس استئارامید ویژه پلیمر آکریلو نیتریل – بوتادی ان- استیرن
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اتیلن بیس استئارامید
مقاله روان ساز
مقاله سنتز
مقاله ABS
مقاله عامل لغزش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اتیلن بیس استئارامید (EBS) یکی از افزودنی های مهم به پلیمر آکریلونیتریل – بوتادی ان – استیرن (ABS) است و به عنوان روان ساز، عامل لغزش یا رهاساز از قالب به کار می رود. در این پژوهش، EBS با استفاده از استئاریک اسید و اتیلن دی آمین در شرایط بازروانی طوری سنتز شد که ویژگی های کاربرد در پلیمر ABS را داشته باشد. بازروانی باعث شد تا اتیلن دی آمین در اثر گرما از محیط واکنش خارج نشود و در نتیجه نسبت مولی مواد اولیه در واکنش حفظ شود و نیاز به اتیلن دی آمین اضافی نباشد. اثر دیگر بازروانی، خارج کردن اکسیژن احتمالی از فضای راکتور واکنش و جلوگیری از اکسایش اتیلن دی آمین است. ساختار نمونه های سنتز شده با ارزیابی عدد اسیدی کل، دمای ذوب و طیف بینی زیرقرمز تبدیل فوریه (FTIR) معین شد. عدد اسیدی کل نمونه های سنتز شده در مقیاس آزمایشگاهی، رومیزی (۱kg) و نیمه صنعتی (۳۰kg) به ترتیب برابر ۶۵، ۸۷ و ۸.۶mgKOH/g و دمای ذوب نمونه ها در محدوده ۱۴۱-۱۴۴oC بوده است. نتایج نشان می دهد، عدد اسیدی کل نمونه ها رابطه معکوس با زمان واکنش دارد و هرچه زمان واکنش افزایش یابد، عدد اسیدی کل نمونه ها کاهش می یابد و نمونه سنتز شده خالص تر است. برای آزمایش کاربردی، آمیزه هایی با پلیمر ABS بدون مواد افزودنی، EBS تولید شده و نمونه مرجع تهیه شد و خواص فیزیکی- مکانیکی آنها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج به دست آمده نشان می دهد، کمیت های اندازه گیری شده نظیر شاخص جریان مذاب، مقاومت در برابر ضربه، دمای نرمی، دمای واپیچش گرمایی، سختی و هم چنین استحکام کششی برای آمیزه تهیه شده با اتیلن بیس استئارامید تولیدی مطابقت خوبی با کمیت های اندازه گیری شده با آمیزه مرجع دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.