مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی و رئولوژیکی بسته های یونجه و کاه در حین فشردگی مضاعف


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی و رئولوژیکی بسته های یونجه و کاه در حین فشردگی مضاعف دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی و رئولوژیکی بسته های یونجه و کاه در حین فشردگی مضاعف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی و رئولوژیکی بسته های یونجه و کاه در حین فشردگی مضاعف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی و رئولوژیکی بسته های یونجه و کاه در حین فشردگی مضاعف :

مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی و رئولوژیکی بسته های یونجه و کاه در حین فشردگی مضاعف که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۷۰۵ تا ۷۱۵ منتشر شده است.
نام: تعیین برخی خواص فیزیکی و رئولوژیکی بسته های یونجه و کاه در حین فشردگی مضاعف
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله یونجه
مقاله کاه
مقاله خواص فیزیکی
مقاله خواص رئولوژیکی
مقاله فشرده ساز مضاعف

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور طراحی واحدهای مختلف دستگاه فشرده کن مضاعف بسته های علوفه، تعیین برخی خواص فیزیکی و رئولوژیکی محصولات ذکر شده ضروری می باشد که در تحقیق حاضر انجام گردید. آزمایش ها به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. آزمایش فشردگی به صورت محصور در سه سطح کرنش محوری (۲۵، ۳۵ و ۴۵% طول اولیه) برای بسته های یونجه و کاه انجام گردید. در این آزمایش تاثیر نوع محصول و سطح فشرده سازی بر فشار، مدول الاستیسیته، کاهش تنش و انرژی لازم برای فشرده سازی بررسی شد. نتایج نشان داد که اثر نوع محصول و سطح فشرده سازی، بر پارامترهای به دست آمده بسیار معنی دار بود (P<0.01). بیشترین مقدار فشار، مدول الاستیسیته و انرژی، در نمونه های کاه با کرنش طولی ۴۵% طول اولیه به دست آمد. اثر متقابل محصول و سطح فشردگی بر اولین زمان کاهش تنش بسیار معنی دار بود(P<0.01) . در حالی که نوع محصول و سطح فشردگی بر دومین و سومین زمان کاهش تنش فاقد اثر معنی دار بود(P<0.05) . مدل فابرود (رابطه فشار با چگالی) و هم چنین دو مدل سیتکی و اسبف (رابطه مدول الاستیسیته با چگالی) بر مقادیر اندازه گیری شده طی آزمایش فشرده سازی برازش شدند و ضرایب ثابت آنها برای بسته های یونجه و کاه به دست آمد. ضریب اصطکاک بسته های یونجه و کاه روی دو سطح (آهن و گالوانیزه) در سه سطح نیروی عمودی بر بسته ها اندازه گیری شد. اثر نوع محصول و سطح تماس بر ضریب اصطکاک معنی دار نبود (P<0.05)، ولی اثر وزن عمود بر سطح تماس در مقدار ضریب اصطکاک اندازه گیری شده بسیار معنی دار بود(P<0.01) . استحکام کششی ریسمان های کنفی و نایلونی که در بسته بندی متداول، به کار می رود اندازه گیری شد. نتایج نشان داد مقاومت ریسمان های کنفی بیشتر از نایلونی بود و برای مقاومت در پارگی پس از باربرداری ۳ رشته ریسمان کنفی به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.