مقاله بررسی ارتباط بین پلی مورفیسم های ژن بتا ۱ رسپتور اینتر لوکین ۱۲ و بیماری سل ریوی در بین جمعیت ایرانی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارتباط بین پلی مورفیسم های ژن بتا ۱ رسپتور اینتر لوکین ۱۲ و بیماری سل ریوی در بین جمعیت ایرانی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارتباط بین پلی مورفیسم های ژن بتا ۱ رسپتور اینتر لوکین ۱۲ و بیماری سل ریوی در بین جمعیت ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط بین پلی مورفیسم های ژن بتا ۱ رسپتور اینتر لوکین ۱۲ و بیماری سل ریوی در بین جمعیت ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط بین پلی مورفیسم های ژن بتا ۱ رسپتور اینتر لوکین ۱۲ و بیماری سل ریوی در بین جمعیت ایرانی :

مقاله بررسی ارتباط بین پلی مورفیسم های ژن بتا ۱ رسپتور اینتر لوکین ۱۲ و بیماری سل ریوی در بین جمعیت ایرانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در دنیای میکروب ها از صفحه ۱۱۳ تا ۱۱۶ منتشر شده است.
نام: بررسی ارتباط بین پلی مورفیسم های ژن بتا ۱ رسپتور اینتر لوکین ۱۲ و بیماری سل ریوی در بین جمعیت ایرانی
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اینترلوکین ۱۲
مقاله پلی مورفیسم
مقاله مایکوباکتریوم توبرکیلوسیس
مقاله رسپتور بتا ۱

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: بیماری سل ریوی یکی از مهم ترین عوامل عفونی منجر به مرگ و میر جهانی است. از بین مبتلایان به این بیماری تنها ۱۰% از افراد آلوده شده با باکتری مایکوباکتریوم توبرکیلوسیس علایم بیماری را از خود بروز می دهند. این مساله نقش عوامل ژنتیکی را در حساسیت ابتلا به این بیماری را نشان می دهد. هدف از این پژوهش تعیین پلی مورفیسم های ژن رسپتور بتا ۱ اینترلوکین ۱۲ در بین بیماران مبتلا به سل ریوی است.
مواد و روش ها: این پژوهش به صورت مقطعی-توصیفی بر روی ۱۲۰ بیمار سل ریوی و ۱۶۷ کنترل سالم انجام شد. پلی مورفیسم های تک نوکلئوتیدی در دو ناحیه + ۱۶۳۷ G/A و + ۱۶۶۴ C/T به وسیله PCR-RFLP تعیین گردید.
یافته ها: در بین افراد بیمار و سالم مورد پژوهش هیچ گونه تفاوت عمده ای در توالی آللی نواحی+ ۱۶۳۷ G/A و + ۱۶۶۴ C/T مشاهده نشد (P005). همچنین هیچ گونه ارتباط معناداری بین پلی مورفیسم ژن رسپتور بتا ۱ اینترلوکین ۱۲ و حساسیت به سل ریوی وجود نداشت.
نتیجه گیری: با وجود عدم ارتباط بین پلی مورفیسم های ژن رسپتور بتا ۱ اینترلوکین ۱۲ و سل ریوی به دلیل نقش موثر عوامل ژنتیکی در حساسیت نسبت به بیماری ها، انجام پژوهش های بیشتر در این مورد پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.