مقاله روستا نشینی شهری و بحران محیطی (مورد: رباط کریم)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روستا نشینی شهری و بحران محیطی (مورد: رباط کریم) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روستا نشینی شهری و بحران محیطی (مورد: رباط کریم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روستا نشینی شهری و بحران محیطی (مورد: رباط کریم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روستا نشینی شهری و بحران محیطی (مورد: رباط کریم) :

مقاله روستا نشینی شهری و بحران محیطی (مورد: رباط کریم) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مطالعات و پژوهش های شهری منطقه ای از صفحه ۳۷ تا ۵۸ منتشر شده است.
نام: روستا نشینی شهری و بحران محیطی (مورد: رباط کریم)
این مقاله دارای ۲۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کلانشهر تهران
مقاله سیستم متمرکز
مقاله مهاجرت پذیری
مقاله روستا نشینی شهری
مقاله بحران محیطی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
نواحی کلانشهری ایران بر اثر مهاجرت های روستایی- شهری رشد سریعی را تجربه کرده است. روند رشد کلانشهر ها موجب جذب جمعیت روستاهای پیرامون مراکز شهری شده و به ظهور حوزه تازه ای انجامیده است که تعلق فضایی مشخصی ندارد؛ نه شهر به شمار می آید و نه خصوصیات اصیل روستایی دارد. این پدیده به روستا نشینی شهری موسوم است. روستا نشینی شهری به گسترش بحران های محیطی، اقتصادی و اجتماعی می انجامد. هدف اصلی تحقیق حاضر، بررسی روستا نشینی شهری و عواقب آن است. این عواقب به عنوان بحران محیطی تلقی شده، بعضی از آنها به این شرح است: – بحران کمی و کیفی آب؛ – تخریب فضای سبز و اراضی کشاورزی؛ – ایجاد ناامنی اجتماعی واقتصادی. ناحیه مورد مطالعه این تحقیق را روستاهای شهرستان رباط کریم تشکیل می دهد. این شهرستان در جنوب غربی استان تهران واقع شده است. داده های مورد نیاز از طریق مشاهده پدیده های محلی، گفتگو با اعضای شوراهای اسلامی روستاها تکمیل پرسشنامه در روستاهای نمونه و مرکز بهداشت روستایی و برخی اسناد به دست آمده است. داده های جمع آوری شده از طریق مطالعه مقایسه ای، آمار توصیفی و آزمون های آماری (رگرسیون فریدمن T- student و روش لیکرت) تجزیه و تحلیل شده است. نتیجه نشان می دهد که در نظام های متمرکز سیاسی، اجتماعی و اقتصادی، مادر شهرهای ملی به محل جذب جمعیت مهاجر اقصی نقاط کشور تبدیل می شود. در این شهرها، بر اثر ارایه خدمات و فرصت های شغلی جاذبه جمعیتی ایجاد می‌شود. بر اثر بالا بودن قیمت زمین و هزینه مسکن در مادرشهر و گسترش وسایل حمل و نقل عمومی و خصوصی، روستاهای پیرامونی محل تمرکز اقشار کم درآمد اجتماعی می شود؛ دسترسی آنان به خدمات از نظر کیفی تنزل می یابد و نا‌امنی طبیعی ( بحران آب و زیست- محیطی) ناامنی اقتصادی، (بیکاری و تمرکز فقر) و نا‌امنی اجتماعی (کجرورهای اجتماعی) به عنوان بحران های محیطی بروز می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.