مقاله سهم بندی بار آلودگی ورودی از زیرحوضه ها به مخزن سد امیرکبیر با استفاده از مدل QUAL2K


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سهم بندی بار آلودگی ورودی از زیرحوضه ها به مخزن سد امیرکبیر با استفاده از مدل QUAL2K دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سهم بندی بار آلودگی ورودی از زیرحوضه ها به مخزن سد امیرکبیر با استفاده از مدل QUAL2K  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سهم بندی بار آلودگی ورودی از زیرحوضه ها به مخزن سد امیرکبیر با استفاده از مدل QUAL2K،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سهم بندی بار آلودگی ورودی از زیرحوضه ها به مخزن سد امیرکبیر با استفاده از مدل QUAL2K :

مقاله سهم بندی بار آلودگی ورودی از زیرحوضه ها به مخزن سد امیرکبیر با استفاده از مدل QUAL2K که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در محیط شناسی از صفحه ۱ تا ۸ منتشر شده است.
نام: سهم بندی بار آلودگی ورودی از زیرحوضه ها به مخزن سد امیرکبیر با استفاده از مدل QUAL2K
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله QUAL2K
مقاله سهم آلودگی
مقاله کیفیت آب
مقاله مخزن سد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سد کرج (امیرکبیر) از نوع سد مخزنی چند منظوره با اهداف متعدد بویژه تامین آب شرب کلانشهر تهران، در سالهای اخیر با ورود انواع آلودگی مواجه بوده است. این مساله ایجاب می کند بار آلودگی ورودی از زیرحوضه ها به آن تعیین و برای کاهش و رفع آلودگی آنها اقدام جدی شود. در این تحقیق با تعیین سهم بار آلودگی ورودی از زیرحوضه های آبریز سد کرج به مخزن سد به الویت بندی زیرحوضه های آلوده کننده تر پرداخته شده است تا فرایند تصمیم گیری برای کاهش بار آلودگی زیرحوضه ها تسهیل شود. از این رو به منظور تعیین سهم زیر حوضه های آبریز مخزن سد کرج، ابتدا بار آلودگی خروجی مشخصه های کیفی مختلف از جمله کل مواد جامد محلول، مواد آلی قابل تجزیه بیولوژیکی بر حسب CBODu، آمونیم، نیترات و فسفات از زیر حوضه ها تعیین، سپس با استفاده از مدل QUAL2K بار ورودی به مخزن سد شبیه سازی شد. در مرحله بعد برای نشان دادن تصویر واضح تری از سهم آلودگی زیرحوضه ها با استفاده از روش طبقه بندی آماری، به طبقه بندی بار آلودگی زیر حوضه ها در ۵ طبقه با بار آلودگی بسیار کم، کم، متوسط، زیاد و بسیار زیاد پرداخته شده و در نهایت با استفاده از نرم افزار GIS، پهنه بندی زیر حوضه ها در این طبقات صورت گرفته است. یافته ها نشان داد که سهم بار آلودگی ورودی از شاخه های فرعی در آلودگی مخزن سد بیشتر از شاخه اصلی رودخانه است، بویژه زیر حوضه های ولایت رود، شهرستانک و سیرا که در مجموع بیش از یک سوم، بار آلودگی ورودی به مخزن را به خود اختصاص داده است. در نتیجه برنامه ریزی برای کنترل و کاهش بار آلودگی شاخه های فرعی می باید در الویت قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.