مقاله اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان :

مقاله اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۱۳۹ تا ۱۴۴ منتشر شده است.
نام: اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله انجیر سبز استهبان
مقاله افت فشار
مقاله مدل ریاضی
مقاله خواص فیزیکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
انجیر سبز استهبان یکی از مهمترین اقلام صادراتی غیر‌نفتی ایران می ‌باشد که مصرف آن به صورت خشک متداول است. خشک کردن، درجه ‌بندی و انبار‌داری از مهمترین مراحل پس از برداشت انجیر است که برای انجام مراحل فوق آگاهی از خواص فیزیکی این محصول ضروری است. اثر رطوبت بر روی ابعاد، کرویت، میانگین هندسی اقطار و جرم حجمی دانه ‌ای در این تحقیق مورد بررسی قرار‌ گرفته است. همچنین جرم حجمی ‌توده‌ ای و تخلخل در چهار چیدمان مختلف ارزیابی ‌شد. افت فشار در بستر انجیر در ۱۱ نرخ عبور جریان هوا مورد مطالعه قرار ‌گرفت. کلیه اندازه‌ گیری‌ های ذکر شده در سه سطح رطوبتی ۷۴۵، ۴۰۲۰ و ۰۸۳۴ درصد بر پایه خشک، انجام شد. نتایج نشان دادند که کلیه پارامترهای ذکر شده به استثنای تخلخل و جرم حجمی دانه ‌ای با افزایش رطوبت افزایش یافته‌ اند در حالی که دو خاصیت ذکر شده در رطوبت ‌های بالاتر مقادیر کمتری را نشان می‌ دهند. همچنین مشاهده شده است که در یک نرخ عبور جریان هوای داده شده، افزایش رطوبت موجب افزایش افت فشار در توده انجیر می ‌گردد. برای پیش بینی افت فشار در بین مدل‌ های ریاضی ارزیابی شده، مدل ارگان به عنوان بهترین مدل (با بیشترین R۲و کمترین RMSE و P%) برای تبیین رابطه نرخ عبور جریان هوا و افت فشار در بستر انجیر انتخاب گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.