مقاله تاثیر محلول پاشی و مصرف خاکی مقادیر مختلف کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو لاین امیدبخش گندم در گرگان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر محلول پاشی و مصرف خاکی مقادیر مختلف کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو لاین امیدبخش گندم در گرگان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر محلول پاشی و مصرف خاکی مقادیر مختلف کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو لاین امیدبخش گندم در گرگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر محلول پاشی و مصرف خاکی مقادیر مختلف کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو لاین امیدبخش گندم در گرگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر محلول پاشی و مصرف خاکی مقادیر مختلف کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو لاین امیدبخش گندم در گرگان :

مقاله تاثیر محلول پاشی و مصرف خاکی مقادیر مختلف کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو لاین امیدبخش گندم در گرگان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی از صفحه ۱۶۷ تا ۱۷۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر محلول پاشی و مصرف خاکی مقادیر مختلف کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو لاین امیدبخش گندم در گرگان
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گندم
مقاله نیتروژن
مقاله محلول پاشی
مقاله عملکرد دانه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تاثیر محلول پاشی و مصرف خاکی مقادیر مختلف کود نیتروژن برروی دو لاین در دست معرفی گندم با انجام آزمایشی در سال زراعی ۸۴-۱۳۸۳ به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی گرگان مورد بررسی قرار گرفت. در این آزمایش فاکتور محلول پاشی در ۲ سطح صفر و ۵ درصد در مراحل پنجه زنی و ظهور برگ پرچم، فاکتور کود نیتروژن در ۵ سطح صفر، ۴۵، ۹۰، ۱۳۵ و ۱۸۰ کیلوگرم نیتروژن خالص از منبع اوره و فاکتور لاین در ۲ سطح (۱L و ۲L) در نظر گرفته شد. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک تحت تاثیر سطوح مختلف کود نیتروژن قرار گرفتند به طوری که عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک به ترتیب از ۴۱۳۰ و ۹۵۲۹ کیلوگرم در هکتار در سطح صفر کیلو گرم کود نیتروژن به ۵۳۹۹ و ۱۳۴۰۰ کیلوگرم در هکتار در سطح ۱۸۰ کیلوگرم آن افزایش یافت. محلول پاشی با نیتروژن اثر معنی دار بر عملکرد دانه لاین ها نداشت. هر چند عملکرد دانه با کاربرد محلول ۵ درصد نیتروژن حدود ۱۲۰ کیلوگرم در هکتار افزایش یافت ولی این افزایش از نظر آماری معنی دار نبود. همچنین با افزایش میزان کود نیتروژن طول سنبله به طور معنی دار افزایش یافت. در این آزمایش کاربرد کود نیتروژن بیشتر از طریق افزایش تعداد دانه در سنبله باعث افزایش عملکرد دانه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.