مقاله بررسی میزان حلالیت چند سیلر مورد استفاده در معالجه ریشه بصورت in-vitro


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان حلالیت چند سیلر مورد استفاده در معالجه ریشه بصورت in-vitro دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان حلالیت چند سیلر مورد استفاده در معالجه ریشه بصورت in-vitro  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان حلالیت چند سیلر مورد استفاده در معالجه ریشه بصورت in-vitro،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان حلالیت چند سیلر مورد استفاده در معالجه ریشه بصورت in-vitro :

مقاله بررسی میزان حلالیت چند سیلر مورد استفاده در معالجه ریشه بصورت in-vitro که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران) از صفحه ۱۷۴ تا ۱۷۸ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان حلالیت چند سیلر مورد استفاده در معالجه ریشه بصورت in-vitro
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سیلر
مقاله اندودنتیک
مقاله حلالیت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: عدم حلالیت، یکی از مهم ترین خصوصیات موادی است که به عنوان سیلر در درمان های اندودنتیک بکار می روند. هدف از انجام این مطالعه برسی حلالیت سیلرهای ZOE، Dorifill، AH26 و Tubliseal در آب مقطر بود.
روش بررسی: جهت انجام این مطالعه آزمایشگاهی از هر نوع سیلر، ۵ نمونه با ابعاد تقریبا برابر تهیه شد. نمونه ها پس از توزین اولیه به طور جداگانه در ظروف حاوی ۵۰ سی سی آب مقطر در دمای ۳۷ درجه سانتی گراد قرار گرفتند. پس از گذشت یک هفته تغییر وزن نمونه ها توسط ترازوی دیجیتالی ثبت گردید. نهایتا نتایج بدست آمده با آزمون ANOVA و Post-hoc Tukey HSD مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند.
یافته ها: طبق نتایج بدست آمده سیلر Dorifill طی مدت ۷ روز %۲۸ کاهش وزن داشته و بالاترین حلالیت در بین سیلرهای مطالعه شده را دارا بود. سیلرهای Tubliseal و ZOE به ترتیب %۱۴ و %۲۳ کاهش وزن نشان دادند. سیلر AH26 در طی ۷ روز %۱۹ افزایش وزن داشت. میانگین تغییر وزن سیلرها بین گروه های ZOE, Dorifill و Tubliseal از لحاظ آماری اختلاف معنی داری نداشت(P>0.05) . بین میانگین تغییر وزن سیلر AH26 و گروه های دیگر اختلاف معنی دار آماری مشاهده شد(p<0.001) .
نتیجه گیری: با توجه به اینکه درصد حلالیت کلیه سیلرهای مورد بررسی در محدوده استاندارد تعیین شده برای میزان حلالیت سیلرها قرار داشت، می توان آنها را از لحاظ این خاصیت فیزیکی، جهت استفاده کلینیکی مورد تایید قرار داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.