مقاله بررسی عیوب انکساری در بیماران کاندید عمل جراحی انسداد مادرزادی مجرای اشکی یک طرفه


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عیوب انکساری در بیماران کاندید عمل جراحی انسداد مادرزادی مجرای اشکی یک طرفه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عیوب انکساری در بیماران کاندید عمل جراحی انسداد مادرزادی مجرای اشکی یک طرفه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عیوب انکساری در بیماران کاندید عمل جراحی انسداد مادرزادی مجرای اشکی یک طرفه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عیوب انکساری در بیماران کاندید عمل جراحی انسداد مادرزادی مجرای اشکی یک طرفه :

مقاله بررسی عیوب انکساری در بیماران کاندید عمل جراحی انسداد مادرزادی مجرای اشکی یک طرفه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در بینا از صفحه ۲۱۰ تا ۲۱۹ منتشر شده است.
نام: بررسی عیوب انکساری در بیماران کاندید عمل جراحی انسداد مادرزادی مجرای اشکی یک طرفه
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: بررسی وضعیت انکساری و آنیزومتروپی بیماران مبتلا به انسداد مادرزادی مجرای اشکی (CNLDO) یک طرفه کاندید عمل جراحی.
روش پژوهش: در این تحقیق توصیفی آینده نگر، بیماران مبتلا به انسداد مادرزادی مجرای اشکی یک طرفه و کاندید عمل جراحی طی مدت دو سال (۸۸-۱۳۸۶) وارد مطالعه شدند. پس از القای بی هوشی عمومی، بیماران مورد معاینه قرار گرفتند و رفرکشن سیکلوپلژیک در هر دو چشم ثبت شد. سپس بر حسب سن بیمار و مرحله بیماری، جراحی مورد نیاز بر روی سیستم اشکی (سونداژ، لوله گذاری یا داکریوسیستورینوستومی) صورت گرفت. در صورتی که بیش از یک عمل جراحی مورد نیاز بود، تنها مقادیر حاصل از اولین بیهوشی مورد بررسی قرار گرفت. عیوب انکساری دو چشم مقایسه و حداقل اختلاف بین دو چشم معادل ۰۵ دیوپتر از نظر بالینی ارزشمند محسوب گردید.
یافته ها: تعداد ۹۴ کودک با میانگین سنی ۲۰۴±۲۵۴ ماه (محدوده سنی ۶ ماه تا ۱۰ سال) وارد مطالعه شدند. در همه افراد چشم مبتلا با چشم سالم طرف مقابل به عنوان شاهد مقایسه شد. با افزایش سن، شیوع علایم ناشی از CNLDO از جمله اشک ریزش و ترشحات چرکی بیشتر بود؛ البته این ارتباط از نظر آماری معنی دار نگردید (r=0.005 و P=0.27). معادل کروی عیب انکساری در چشم های مبتلا در ۷۸ چشم (۸۳ درصد) دوربین، در ۸ چشم (۸۵ درصد) نزدیک بین و در ۸ چشم (۸۵ درصد) مشاهده شد. فراوانی آنیزومتروپی بیش از ۰۵ دیوپتر ۲۵ درصد، کم تر از ۰۵ دیوپتر ۴۳ درصد و فاقد آنیزومتروپی ۳۲ درصد محاسبه گردید. به ازای هر ماه افزایش سن، میانگین تفاوت اسفر میان دو چشم ۰۰۰۷ دیوپتر بیشتر بود (P=0.019). در رابطه با سیلندر تغییرات اختلاف دو چشم منفی و غیر معنی دار (P=0.291) و از نظر عیب انکساری معادل کروی این تفاوت مثبت و غیر معنی دار بود (P=0.137). با افزایش سن مراجعه، تعداد جراحی های مورد نیاز افزایش می یافت (r=0.297 و P=0.004).
نتیجه گیری: در بیماران مبتلا به انسداد یک طرفه مجرای اشکی مادرزادی با توجه به پیشرفت اختلاف عیب انکساری چشم مبتلا و غیر مبتلا با افزایش سن و همچنین افزایش تعداد اعمال جراحی اصلاحی در سنین بالاتر، درمان به موقع آنیزومتروپی به ویژه آنیزوهیپرمتروپی از اهمیت به سزایی برخوردار است. در سنین بالاتر درمان ناموفق تر و دشوارتر خواهد بود و احتمال ایجاد تنبلی چشم نیز بیشتر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.