مقاله اثر تزریق داخل زجاجیه بواسیزوماب با یا بدون تریامسینولون در مقایسه با فوتوکوآگولاسیون ماکولا به عنوان درمان اولیه ادم ماکولای دیابتی بر اساس تحلیل میان دوره ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تزریق داخل زجاجیه بواسیزوماب با یا بدون تریامسینولون در مقایسه با فوتوکوآگولاسیون ماکولا به عنوان درمان اولیه ادم ماکولای دیابتی بر اساس تحلیل میان دوره ای دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تزریق داخل زجاجیه بواسیزوماب با یا بدون تریامسینولون در مقایسه با فوتوکوآگولاسیون ماکولا به عنوان درمان اولیه ادم ماکولای دیابتی بر اساس تحلیل میان دوره ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تزریق داخل زجاجیه بواسیزوماب با یا بدون تریامسینولون در مقایسه با فوتوکوآگولاسیون ماکولا به عنوان درمان اولیه ادم ماکولای دیابتی بر اساس تحلیل میان دوره ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تزریق داخل زجاجیه بواسیزوماب با یا بدون تریامسینولون در مقایسه با فوتوکوآگولاسیون ماکولا به عنوان درمان اولیه ادم ماکولای دیابتی بر اساس تحلیل میان دوره ای :

مقاله اثر تزریق داخل زجاجیه بواسیزوماب با یا بدون تریامسینولون در مقایسه با فوتوکوآگولاسیون ماکولا به عنوان درمان اولیه ادم ماکولای دیابتی بر اساس تحلیل میان دوره ای که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در بینا از صفحه ۲۲۶ تا ۲۳۸ منتشر شده است.
نام: اثر تزریق داخل زجاجیه بواسیزوماب با یا بدون تریامسینولون در مقایسه با فوتوکوآگولاسیون ماکولا به عنوان درمان اولیه ادم ماکولای دیابتی بر اساس تحلیل میان دوره ای
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: مقایسه اثر یک نوبت تزریق داخل زجاجیه بواسیزوماب (IVB) به تنهایی یا همراه با تریامسینولون (IVT) و فوتوکوآگولاسیون لیزری ماکولا (MPC) به عنوان درمان اولیه ادم ماکولای دیابتی (DME).
روش پژوهش: تعداد ۱۵۰ چشم از ۱۲۹ بیمار مبتلا به DME بارز بالینی بدون سابقه درمان قبلی، در این کارآزمایی بالینی به صورت تصادفی به سه گروه مساوی تقسیم شدند. در گروه IVB، بواسیوزماب به میزان ۱۲۵ میلی گرم در داخل زجاجیه تزریق و در گروه IVB/IVT علاوه بر بواسیزوماب، ۲mg تریامسینولون نیز تزریق گردید. در گروه MPC، از لیزر گرید موضعی یا اصلاح شده استفاده شد. در صورت لزوم هر ۱۲ هفته یک بار معالجه مجدد صورت پذیرفت. پیامد اصلی مورد سنجش، تغییر در بهترین دید اصلاح شده در هفته ۲۴ بود.
یافته ها: تغییرات حدت بینایی در هفته ۶ (P<0.001) و ۲۴ (P=0.012) در همه گروه ها معنی دار بود. نتیجه درمانی قابل توجه در گروه IVB در تمام معاینات و در گروه IVB/IVT تنها در هفته ۶ و ۱۲ مشاهده شد. میانگین تغییرات حدت بینایی ± انحراف معیار در هفته ۳۶ در سه گروه IVB، IVB/IVT و MPC به تربیت ۰۲۵±-۰۲۸، ۰۳۳±-۰۰۴ و +۰۲۷±+۰۰۱ بوگمار بود (P=0.053). کاهش قابل ملاحظه ضخامت مرکزی ماکولا (CMT) در تمام گروه ها تنها تا ۶ هفته دیده شد و تغییرات CMT در بین گروه ها در پیگیری های مختلف معنی دار نبود. به طور کلی در طی ۳۶ هفته، درمان مجدد در ۲۷ چشم ضرورت یافت (۱۴ چشم درگروه IVB، ۱۰ چشم در گروه IVB/IVT و ۳ چشم در گروه MPC). در گروه IVB با بیشترین میزان بهبود حدت بینایی، در ۷۲ درصد موارد تنها یک تزریق انجام شد. بهبود حدت بینایی بیش از ۲ خط اسنلن در هفته ۳۶ در گروه های IVB، IVB/IVT و MPC به ترتیب ۳۷، ۲۵ و ۱۴۸ درصد بود.
نتیجه گیری: در بیماران مبتلا به DME، تزریق بواسیزوماب نسبت به فوتوکوآگولاسیون ماکولا منجر به نتیجه بهتر در هفته ۲۴ می گردد. پس از ۶ هفته، تغییرات CMT و حدت بینایی متناسب نبوده و استفاده از تریامسینولون منجر به نتایج درمانی بهتر نخواهد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.