مقاله جنگ و زندگی روزمره: خاورمیانه و امریکا، یک بررسی رسانه محور


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جنگ و زندگی روزمره: خاورمیانه و امریکا، یک بررسی رسانه محور دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جنگ و زندگی روزمره: خاورمیانه و امریکا، یک بررسی رسانه محور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جنگ و زندگی روزمره: خاورمیانه و امریکا، یک بررسی رسانه محور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جنگ و زندگی روزمره: خاورمیانه و امریکا، یک بررسی رسانه محور :

مقاله جنگ و زندگی روزمره: خاورمیانه و امریکا، یک بررسی رسانه محور که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در تحقیقات فرهنگی ایران از صفحه ۱۱۳ تا ۱۳۰ منتشر شده است.
نام: جنگ و زندگی روزمره: خاورمیانه و امریکا، یک بررسی رسانه محور
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله امریکا
مقاله ایران
مقاله جنگ
مقاله خاورمیانه
مقاله زندگی روزمره
مقاله شی وارگی
مقاله ضد جنگ
مقاله کلیت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امروزه جنگ به یکی از مهم ترین معرف های خاورمیانه در رسانه های غربی تبدیل شده است. با این حال، جنگ که به شکلی نازیبا، تصویری هولناک از خاورمیانه در اذهان عمومی به وجود آورده، به شکلی عادی در زندگی ساکنان خاورمیانه تکرار می شود. از طرفی جنبش های ضد جنگ در غرب انگشت اتهام خود را هم به سوی گروه های تروریستی این سوی عالم و هم سیاست مداران جنگ طلب خود نشانه رفته اند. این مقاله با تاکید بر روزمره شدن جنگ (به عنوان پدیده ای فرهنگی و چند بعدی) در خاورمیانه و ضد جنگ در جوامع غربی (به ویژه امریکا) به بررسی این موضوع در چهار فصل می پردازد. به عبارت دیگر فرض اصلی نویسنده چنین است: جنگ به عنوان مفهومی فرهنگی در جوامع خاورمیانه (با تاکید بر ایران) همچون کلیتی بر زندگی مردم سایه انداخته، به نحوی که به بخشی از زندگی روزمره آنها تبدیل شده است. در مقابل «ضد جنگ» در جوامع غربی (با تاکید اصلی بر جامعه امریکا)، در همین وضعیت و موقعیت قرار دارد. به همین منظور در این مقاله، از رویکردهای نظری مارکس، وبر، زیمل، لوکاچ، دوسرتو، فوکو، هال و فیسک استفاده می شود. داده های این مقاله در شرایط سال ۱۳۸۷ و به کمک روش های کیفی (گفتگو، مشاهده و تحلیل خبر) جمع آوری شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.