مقاله بررسی تاثیر فرمولاسیون نوعی باند تجربی بر خواص مکانیکی باند و استحکام اتصال به مینا


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر فرمولاسیون نوعی باند تجربی بر خواص مکانیکی باند و استحکام اتصال به مینا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر فرمولاسیون نوعی باند تجربی بر خواص مکانیکی باند و استحکام اتصال به مینا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر فرمولاسیون نوعی باند تجربی بر خواص مکانیکی باند و استحکام اتصال به مینا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر فرمولاسیون نوعی باند تجربی بر خواص مکانیکی باند و استحکام اتصال به مینا :

مقاله بررسی تاثیر فرمولاسیون نوعی باند تجربی بر خواص مکانیکی باند و استحکام اتصال به مینا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران) از صفحه ۲۴ تا ۳۰ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر فرمولاسیون نوعی باند تجربی بر خواص مکانیکی باند و استحکام اتصال به مینا
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله باندینگ دندانی
مقاله رزین ‌های دندانی
مقاله استحکام خمشی
مقاله استحکام کششی
مقاله استحکام باند ریزبرشی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: عوامل باندینگ با خواص مکانیکی قابل قبول جهت یک اتصال مناسب و پایدار بین کامپوزیت ‌های دندانی و ساختمان دندان همواره مورد نیاز است. هدف از این مطالعه بررسی تاثیرات فرمولاسیون رزین بر روی خواص مکانیکی و استحکام باند ریز برشی به مینا می‌ باشد.
روش بررسی: در این مطالعه تجربی، رزین ‌های تجربی شامل BisGMA و TEGDMA با نسبتهای وزنی ۴۰:۶۰، ۵۰:۵۰ و ۶۰:۴۰ تهیه شدند. نمونه ‌ها برای استحکام خمشی، استحکام ریز کششی و استحکام باند ریز برشی به دندان تهیه و پس از ۲۴ ساعت قرار گرفتن داخل آب در دمای ۳۷ درجه سانتی‌ گراد، تحت آزمون قرار گرفتند. از باند تجاری Heliobond محصول شرکت (Ivoclar-Vivadent) به عنوان نمونه کنترل مثبت استفاده گردید. نتایج حاصل از آزمونها با روشهای آماری One-way ANOVA و Tukey HSD تجزیه و تحلیل شدند. (a=۰.۰۵)
یافته ‌ها: نتایج نشان دادند که از لحاظ آماری اختلاف معنی داری بین استحکام خمشی ادهزیوها وجود دارد (P<0.05) ادهزیو دارای %۶۰ وزنیBisGMA ، بیشترین استحکام خمشی (۴۲۵۷ مگاپاسکال) و ادهزیو دارای %۴۰ وزنیBisGMA ، کمترین استحکام خمشی (۸۲۳۱ مگاپاسکال) را از خود نشان داد. اختلاف معنی‌ داری در مقادیر استحکام کششی و استحکام باند ریز برشی به مینا دیده نشد (p>0.05).
نتیجه ‌گیری: بر اساس نتایج این مطالعه، اگرچه میزان منومرBisGMA ، تاثیری بر استحکام کششی و استحکام باند ریز برشی به مینا نداشت، اما استحکام خمشی با افزایش BisGMA، افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.