مقاله بررسی تاثیر دو نوع محافظ سطحی بر ریزسختی گلاس آینومرهای خودسخت شونده Fuji II وFuji IX


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر دو نوع محافظ سطحی بر ریزسختی گلاس آینومرهای خودسخت شونده Fuji II وFuji IX دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر دو نوع محافظ سطحی بر ریزسختی گلاس آینومرهای خودسخت شونده Fuji II وFuji IX  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر دو نوع محافظ سطحی بر ریزسختی گلاس آینومرهای خودسخت شونده Fuji II وFuji IX،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر دو نوع محافظ سطحی بر ریزسختی گلاس آینومرهای خودسخت شونده Fuji II وFuji IX :

مقاله بررسی تاثیر دو نوع محافظ سطحی بر ریزسختی گلاس آینومرهای خودسخت شونده Fuji II وFuji IX که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران) از صفحه ۴۹ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر دو نوع محافظ سطحی بر ریزسختی گلاس آینومرهای خودسخت شونده Fuji II وFuji IX
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خصوصیات سطحی
مقاله سختی
مقاله گلاس آینومر
مقاله آب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: برای جلوگیری از مشکلات ناشی از هیدراتاسیون یا دهیدراتاسیون گلاس آینومر، انواع مختلفی از پوشش های سطحی ارایه شده‌اند. هدف از این مطالعه مقایسه ریزسختی دو نوع سمان گلاس آینومر Fuji II وFuji IX با دو نوع محافظ سطحی Margin bond و Finishing gloss در مقاطع زمانی مختلف بود.
روش بررسی: در این مطالعه تجربی برای هر یک از دو نوع سمان ۴۵ نمونه دیسکی شکل (۶X 2 میلی متر)‌ تهیه شد و در آب مقطر و در داخل انکوباتور قرار گرفت. هر یک از این گروه ها به تعداد برابر به سه گروه دیگر بر حسب نوع محافظ سطحی (Margin bond و Finishing gloss و یک گروه شاهد یا بدون محافظ) تقسیم شدند. از هر گروه ماده محافظ سطحی، ریز سختی ویکرز یک‌ سوم نمونه‌ ها پس از یک روز (پنج نمونه)، یک سوم دیگر پس از یک هفته و بقیه پس از یک ماه بررسی شدند و با ANOVA سه راهه تحلیل شد.
یافته ‌ها: بیشترین ریزسختی برای نمونه‌ های Fuji IX در انتهای یک ماه و با محافظ سطحی Margin bond (110.54±۶۵۲ VHN) و کمترین ریزسختی در نمونه‌ های گروه شاهد در یکروز (۸۰۲۹±۶۷۸ VHN) به دست آمد در صورتی ‌که این مقدار برای Fuji II در همان زمانها و با همان محافظ سطحی به ترتیب (۱۰۶۴۳±۸۳۰ VHN) و (۶۲۱۸±۷۴۶ VHN) بود. آنالیز آماری نشان داد که در بین نمونه‌ های پوشش ‌دار تفاوت آماری معنی ‌داری میان دو گروه Fuji II و Fuji IX وجود نداشت همچنین بین دو نوع محافظ سطحی نیز در مورد هر یک از دو نوع سمان، تفاوتی مشاهده نشد. مقدار ریزسختی در طول یک ماه افزایش یافته بود، اما تنها اختلاف بین نمونه ‌های روز اول و ماه اول از لحاظ آماری معنی ‌دار بود.
نتیجه‌ گیری: در صورت استفاده از محافظ سطحی، ریزسختی نمونه‌ های دو نوع گلاس آینومر یکسان بود. نوع محافظ سطحی در ریزسختی سمان ‌های گلاس آینومر بررسی شده، تفاوتی ایجاد نکرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.