مقاله بررسی ارتباط بین متغیرهای کلان اقتصادی و ارزش بازار سهام در بورس اوراق بهادار تهران (۸۴- ۱۳۷۳)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ارتباط بین متغیرهای کلان اقتصادی و ارزش بازار سهام در بورس اوراق بهادار تهران (۸۴- ۱۳۷۳) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ارتباط بین متغیرهای کلان اقتصادی و ارزش بازار سهام در بورس اوراق بهادار تهران (۸۴- ۱۳۷۳) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط بین متغیرهای کلان اقتصادی و ارزش بازار سهام در بورس اوراق بهادار تهران (۸۴- ۱۳۷۳)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط بین متغیرهای کلان اقتصادی و ارزش بازار سهام در بورس اوراق بهادار تهران (۸۴- ۱۳۷۳) :
مقاله بررسی ارتباط بین متغیرهای کلان اقتصادی و ارزش بازار سهام در بورس اوراق بهادار تهران (۸۴- ۱۳۷۳) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در پژوهشنامه اقتصادی از صفحه ۳۱ تا ۵۰ منتشر شده است.
نام: بررسی ارتباط بین متغیرهای کلان اقتصادی و ارزش بازار سهام در بورس اوراق بهادار تهران (۸۴- ۱۳۷۳)
این مقاله دارای ۲۰ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارزش بازاری سهام
مقاله بورس اوراق بهادار تهران
مقاله متغیرهای کلان اقتصادی
مقاله مدل خودرگرسیون برداری (VAR)
مقاله آزمون یوهانسن-یوسیلیوس
چکیده و خلاصهای از مقاله:
به عقیده اقتصاددانان، یکی از دلایل توسعه نیافتگی کشورهای در حال توسعه، پایین بودن سطح سرمایه گذاری است. در این راستا نقش بازار سرمایه به عنوان مهمترین مرکز جذب پس انداز ها، انکارناپذیر است. بر این اساس بایستی عوامل تاثیرگذار در این بازار شناسایی شده، سپس با اتخاذ سیاستهای مناسب اقتصادی موجبات رشد و شکوفایی این بازار را فراهم نمود. این مقاله سعی دارد روابط کوتاه مدت و بلند مدت بین متغیرهای کلان اقتصادی (به خصوص متغیرهای کنترل دولت) مانند نرخ ارز، مخارج دولت، حجم پول و مالیات را با متغیر ارزش بازاری سهام، با استفاده از مدل خودرگرسیون برداری، آزمون همجمعی یوهانسون و تصحیح خطای برداری مورد مطالعه قرار دهد.
نتایج حاصل از تحقیق نشان می دهد که بر اساس رابطه بلند مدت استخراج شده از آزمون همجمعی یوهانسون، در بلند مدت ارزش بازاری سهام با متغیرهای مخارج دولت و حجم پول رابطه مستقیم و با متغیرهای مالیات و نرخ ارز رابطه معکوس دارد. بررسی روابط کوتاه مدت با استفاده از مدل تصحیح خطای برداری (VECM) نشان می دهد که نوسانات کوتاه مدت بین متغیرها با مقادیر تعادلی آنها در بلندمدت مرتبط است. بالا بودن ضرایب متغیرهای توضیحی در روابط تعادلی بلند مدت نسبت به کوتاه مدت انتظارات نظری را تایید می کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.