مقاله فراوانی ضایعات مخاط نرم دهان در مراجعه کنندگان به بخش بیماری ‌های دهان دانشکده دندانپزشکی تبریز در سال ۱۳۸۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فراوانی ضایعات مخاط نرم دهان در مراجعه کنندگان به بخش بیماری ‌های دهان دانشکده دندانپزشکی تبریز در سال ۱۳۸۶ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فراوانی ضایعات مخاط نرم دهان در مراجعه کنندگان به بخش بیماری ‌های دهان دانشکده دندانپزشکی تبریز در سال ۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فراوانی ضایعات مخاط نرم دهان در مراجعه کنندگان به بخش بیماری ‌های دهان دانشکده دندانپزشکی تبریز در سال ۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فراوانی ضایعات مخاط نرم دهان در مراجعه کنندگان به بخش بیماری ‌های دهان دانشکده دندانپزشکی تبریز در سال ۱۳۸۶ :

مقاله فراوانی ضایعات مخاط نرم دهان در مراجعه کنندگان به بخش بیماری ‌های دهان دانشکده دندانپزشکی تبریز در سال ۱۳۸۶ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله اپیدمیولوژی ایران از صفحه ۵۰ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: فراوانی ضایعات مخاط نرم دهان در مراجعه کنندگان به بخش بیماری ‌های دهان دانشکده دندانپزشکی تبریز در سال ۱۳۸۶
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فراوانی
مقاله ضایعات دهان
مقاله مخاط نرم
مقاله تبریز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و اهداف: هدف از این مطالعه تعیین میزان فراوانی ضایعات مخاط نرم دهان در مراجعه کنندگان به بخش بیماری های دهان دانشکده دندانپزشکی تبریز بود.
روش کار: این مطالعه مقطعی توصیفی است که به روش نمونه ‌گیری متوالی به شیوه پواسن انجام گرفت. مراجعه کنندگان به کلینیک بیماری ‌های دهان دانشکده دندانپزشکی تبریز طی بهار ۱۳۸۶، معاینه شدند و پرسشنامه برای آن‌ ها تکمیل گردید.
نتایج: مراجعه کنندگان ۸۰۲ نفر ۲۹۲۹ درصد مرد و ۰۷۷۰ درصد زن بودند.متوسط سنی آنها ۲۵۱۲±۶۸۳۲ بود. ۸.۸۰ درصد از مراجعه کنندگان ضایعه دهانی داشتند ۲.۱۹ درصد دارای مخاط دهانی سالم بودند، ۶۰.۲۱ درصد افرادی که با ضایعه دهانی، به کنترل و پیگیری نیاز داشتند. از میان وضعیت‌ های پاتولوژیک تشخیص داده شده بیشترین ضایعات: انکیلوگلوسیا (۷۲۹ درصد)، زبان شیاردار (۷۲۵ درصد) و زبان باردار (۷۲۳ درصد) بودند.
نتیجه ‌گیری: تعداد زیادی از مراجعه کنندگان از ضایعات دهانی خود که نیاز به پیگیری داشت مطلع نبودند و این مساله تاکید بر معاینات دوره ‌ای دهانی همانند معاینات دندانی توسط متخصصین را نشان می ‌دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.