مقاله بررسی کیفی و مدیریتی گلخانه های فعال تولید گیاهان زینتی در منطقه گرگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفی و مدیریتی گلخانه های فعال تولید گیاهان زینتی در منطقه گرگان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفی و مدیریتی گلخانه های فعال تولید گیاهان زینتی در منطقه گرگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفی و مدیریتی گلخانه های فعال تولید گیاهان زینتی در منطقه گرگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفی و مدیریتی گلخانه های فعال تولید گیاهان زینتی در منطقه گرگان :

مقاله بررسی کیفی و مدیریتی گلخانه های فعال تولید گیاهان زینتی در منطقه گرگان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه ۱۱۰ تا ۱۲۰ منتشر شده است.
نام: بررسی کیفی و مدیریتی گلخانه های فعال تولید گیاهان زینتی در منطقه گرگان
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گلخانه
مقاله گرگان
مقاله مشکلات گل کاری
مقاله گیاهان زینتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
منطقه گرگان دارای میکروکلیمای ویژه ای است که آن را مناسب تولیدات گلخانه ای خاصی می نماید. همچنین بسیاری از برتری های استان مازندران که پیش قدم در تولید دامنه وسیعی از گیاهان زینتی بوده است نیز برخوردار می باشد. تحقیق اخیر گلخانه های فعال تولیدکننده گل و گیاهان زینتی منطقه را مورد ارزیابی قرار داد. بررسی های انجام شده برروی انواع سیستم ها، سازه های گلخانه ای و مسایل و مشکلات گلخانه داران منطقه صورت پذیرفته است. روش به کار رفته جهت گردآوری اطلاعات از نوع مصاحبه مستقیم با مالکین، باغبانان و کارشناسان باغبانی جهاد کشاورزی منطقه گرگان بوده است. به علاوه از کلیه گلخانه های مورد بررسی مشاهده دقیق و عکس برداری صورت گرفته است که به عنوان منبع مکمل داده ای از آنها استفاده گردیده است. نتایج حاصله بیانگر این واقعیت است که گلخانه های منطقه از لحاظ فناوری احداث و گلخانه داران منطقه از نظر دانش فنی روز گل کاری دنیا در سطح بسیار پایینی قراردارند و از استانداردهای بین المللی فاصله دارند. همچنین از عمده ترین مشکلاتی که گلخانه داران منطقه با آن مواجه بودند، موانع اقتصادی در جهت تجهیز گلخانه ها و عدم سرمایه گذاری کافی و حمایت نشدن از سوی سازمان های دولتی، بالا بودن هزینه تولید و عدم امکان صادرات گل بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.