مقاله اثرات سفیکسیم بر بافت شناسی بیضه و هورمون های محور هیپوفیز- گناد در موش بالغ نژاد Balb/C


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات سفیکسیم بر بافت شناسی بیضه و هورمون های محور هیپوفیز- گناد در موش بالغ نژاد Balb/C دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات سفیکسیم بر بافت شناسی بیضه و هورمون های محور هیپوفیز- گناد در موش بالغ نژاد Balb/C  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سفیکسیم بر بافت شناسی بیضه و هورمون های محور هیپوفیز- گناد در موش بالغ نژاد Balb/C،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات سفیکسیم بر بافت شناسی بیضه و هورمون های محور هیپوفیز- گناد در موش بالغ نژاد Balb/C :

مقاله اثرات سفیکسیم بر بافت شناسی بیضه و هورمون های محور هیپوفیز- گناد در موش بالغ نژاد Balb/C که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از صفحه ۵۴ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: اثرات سفیکسیم بر بافت شناسی بیضه و هورمون های محور هیپوفیز- گناد در موش بالغ نژاد Balb/C
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سفیکسیم
مقاله تستوسترون
مقاله گنادوتروپین ها
مقاله بیضه
مقاله موش سوری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: سفیکسیم یک آنتی بیوتیک باکتریال با طیف گسترده است که توانایی مقابله با پاتوژن های گوناگون به ویژه ارگانیسم های گرم منفی را دارد. امروزه اکثر پزشکان به طور گسترده از سفالوسپورین ها، به ویژه سفیکسیم در درمان بیماری های عفونی استفاده می کنند. با توجه به اثرات جانبی برخی از آنتی بیوتیک ها بر دستگاه تولید مثلی، هدف از این تحقیق بررسی اثرات سفیکسیم بر روی بافت بیضه و هورمون های محور هیپوفیز- گنادی در موش های کوچک آزمایشگاهی است.
روش بررسی: در این تحقیق از ۱۸ سرموش سوری نر نژاد Balb/C با سن ۱۲ تا ۱۶ هفته و وزن تقریبی ۳۵±۵ گرم در سه گروه ۶ تایی شامل شاهد، حلال و تجربی استفاده شد. گروه تجربی به مدت ۱۰ روز متوالی سفیکسیم با دوز ۰۵ گرم بر کیلو گرم در حلالی به نام دی متیل سولفوکسید به صورت داخل صفاقی دریافت کرد، گروه حلال در این مدت فقط حلال دارو را دریافت کرد و گروه شاهد ماد ه های دریا فت ننمود. موش ها پس از وزن کشی کشته شده، میزان هورمون ها با روش رادیو ایمنواسی اندازه گیری شد. پس از ثابت کردن بافت ها در فیکساتیو بوین، مقاطع ۵ میکرومتری از بافت بیضه تهیه شد و رنگ آمیزی به روش هماتوکسیلین- ایوزین انجام شد. مقاطع تهیه شده توسط میکروسکوپ نوری مورد مطالعه قرار گرفت.
یافته ها: کاهش معنی داری در تعداد سلول های اسپرم ساز، سرتولی، لایدیگ و همچنین میزان هورمون محرک فولیکولی در گروه تجربی در مقایسه با گروه های شاهد و حلال مشاهده شد (P<0.01) و (P<0.05). هورمون دی هیدراپی آندروسترون کاهش معنی داری در گروه تجربی نسبت به حلال نشان داد (P<0.05). تفاوت معنی داری در سایر فاکتورهای مورد مطالعه در بین گروه ها مشاهده نشد.
نتیجه گیری: کاهش هورمون FSH ممکن است اثرات منفی روی تولید اسپرم و پتانسیل تولید مثلی موش نر داشته باشد. از طرفی با کاهش سلول های زاینده و کند شدن روند اسپرماتوژنز پیشنهاد می شود، در تجویز داروی سفیسکیم با احتیاط بیشتری عمل شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.