مقاله بررسی مقایسه میزان چسبندگی و رشد کاندیدا آلبیکانس بر روی سافت لاینرهای GC و آکروپارس در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقایسه میزان چسبندگی و رشد کاندیدا آلبیکانس بر روی سافت لاینرهای GC و آکروپارس در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایسه میزان چسبندگی و رشد کاندیدا آلبیکانس بر روی سافت لاینرهای GC و آکروپارس در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه میزان چسبندگی و رشد کاندیدا آلبیکانس بر روی سافت لاینرهای GC و آکروپارس در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه میزان چسبندگی و رشد کاندیدا آلبیکانس بر روی سافت لاینرهای GC و آکروپارس در شرایط آزمایشگاهی :

مقاله بررسی مقایسه میزان چسبندگی و رشد کاندیدا آلبیکانس بر روی سافت لاینرهای GC و آکروپارس در شرایط آزمایشگاهی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در تحقیق در علوم دندانپزشکی از صفحه ۸ تا ۱۶ منتشر شده است.
نام: بررسی مقایسه میزان چسبندگی و رشد کاندیدا آلبیکانس بر روی سافت لاینرهای GC و آکروپارس در شرایط آزمایشگاهی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چسبندگی
مقاله رشد
مقاله کاندیدا آلبیکانس
مقاله سافت لاینر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: چسبندگی و رشد کاندیدا آلبیکانس بر روی مواد سافت لاینر می تواند منجر به مشکلات کلینیکی و تخریب مواد پروتزی گردد. شیوع دنچر استوماتیت به همراهی کاندیدا آلبیکانس،۶۷ %-۱۱% گزارش شده است. هدف از انجام این مطالعه، بررسی میزان چسبندگی و رشد کاندیدا آلبیکانس بر روی دونوع سافت لاینر GC) و آکروپارس) و نیز مقایسه با گروه کنترل (آکریل آکرو پارس) بود.
مواد و روش ها: ۲۲ نمونه از هر نوع سافت لاینر و ۱۰ نمونه اکریلیک (پرداخت شده و پرداخت نشده) تهیه شد و سپس این نمونه ها در سوسپانسیونی از کاندیدا آلبیکانس قرار داده شدند. پس از انجام شستشو، قطعات مورد آزمایش با آکریدین اورنج رنگ آمیزی و با میکروسکوپ فلورسنت بررسی شدند. برای آنالیز آماری از آزمون های One-way ANOVA و Post-Hoc از نوع Tukey HSD استفاده شد.
یافته ها: در این مطالعه مشاهده شد که میزان چسبندگی و رشد به اکریل پرداخت نشده بیشترین و به اکریل پرداخت شده کمترین بود. همچنین میزان چسبندگی و رشد به سافت لاینر اکروپارس به طور معنی داری از سافت لاینر GC بیشتر بود .(p<0.05) تفاوت معنی داری بین اکریل پرداخت شده و پرداخت نشده مشاهده شد .(p<0.05)
نتیجه گیری: با توجه به نتایج، دقت لازم در جهت انتخاب ماده مناسب با حداقل عوارض ثانویه و تولید این نوع مواد دندانپزشکی با عوارض کمتر، ضروری می باشد
.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.