مقاله بررسی تاثیر سیپروفلوکساسین و مترونیدازول بر وضعیت کلینیکی و میکروبیولوژیک پریودنتیت


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر سیپروفلوکساسین و مترونیدازول بر وضعیت کلینیکی و میکروبیولوژیک پریودنتیت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر سیپروفلوکساسین و مترونیدازول بر وضعیت کلینیکی و میکروبیولوژیک پریودنتیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر سیپروفلوکساسین و مترونیدازول بر وضعیت کلینیکی و میکروبیولوژیک پریودنتیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر سیپروفلوکساسین و مترونیدازول بر وضعیت کلینیکی و میکروبیولوژیک پریودنتیت :

مقاله بررسی تاثیر سیپروفلوکساسین و مترونیدازول بر وضعیت کلینیکی و میکروبیولوژیک پریودنتیت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در تحقیق در علوم دندانپزشکی از صفحه ۱۷ تا ۲۵ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر سیپروفلوکساسین و مترونیدازول بر وضعیت کلینیکی و میکروبیولوژیک پریودنتیت
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سیپروفلوکساسین
مقاله مترونیدازول
مقاله پریودنتیت
مقاله میکروبیولوژی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: قریب ۵۰۰ گونه میکروبی درپاکت پریودنتال زندگی می کنند. رابطه اگریگیتی باکتری اکتینومیستم کومیتانس (Aa) با انواع پیشرفته و مهاجم پریودنتیت بیان شده است. هدف این تحقیق تعیین اثر کاربرد سیپروفلوکساسین و مترونیدازول بر پارامترهای پریودنتال و میکروبیولوژیک در مبتلایان به پریودنتیت بود.
مواد و روش ها: این مطالعه تجربی،از نوع کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور بود. ۲۴ نفر از مراجعین به بخش پریودنتیکس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که بیش از ۴ میلی متر از دست رفتن چسبندگی کلینیکال، خونریزی حین پروبینگ، کشت مثبت Aa از پاکت در حداقل ۴نقطه از دهان داشتند، انتخاب شدند. از دست رفتن چسبندگی کلینیکی، خونریزی حین پروبینگ، ایندکس لثه ای وپلاک ثبت گردید. کلیه بیماران دبریدمان مکانیکال و آموزش بهداشت را دریافت کردند. بسته های دارو وپلاسبو در اختیار بیماران گذاشته شد. ۱۰ روز، ۳ و ۶ ماه بعد کشت باکتری و ثبت پارامترهای پریودنتال انجام شد. جهت بررسی اماری یافته ها از آزمون paired t- test و mann-u-whitney استفاده شد.
یافته ها: خونریزی حین پروبینگ، ایندکس لثه، متوسط تعداد کلنی در گروه شاهد و مورد در ماه سوم و ششم به ترتیب (۳۳۳ و ۳۷۵ در مقابل صفر)، (۰۴۶± ۱۲و ۰۴۲ ±۱۲۱ در مقابل ۰۱۱± ۰۰۶و ۰۱۳ ±۰۱۰)، ۱۰۸۴±۹۱۵ و ۱۱۳۵± ۱۲۵۶در مقابل۰۹۹ ±۰۷۵ و ۲۱۵±۱۹۶) بود. اختلاف اعداد فوق از نظر آماری معنی دار بود ((p<0.05. پلاک ایندکس و از دست رفتن چسبندگی کلینیکی بین دو گروه در هیچ یک از زمان های مورد مطالعه و ایندکس لثه ای و تعداد کلونی A.a در روز دهم، اختلاف آماری معنی داری را نشان ندادند.
نتیجه گیری: تجویز سیپروفلوکساسین و مترونیدازول به عنوان یک درمان کمکی به درمانهای مکانیکال در بهبود انساج پریودنتال و حذف باکتریA.a نقش دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.