مقاله بررسی تاثیر سه نوع سمان زینک فسفات، گلاس آینومر ورزینی برریتنشن پست های FRC
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر سه نوع سمان زینک فسفات، گلاس آینومر ورزینی برریتنشن پست های FRC دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر سه نوع سمان زینک فسفات، گلاس آینومر ورزینی برریتنشن پست های FRC کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر سه نوع سمان زینک فسفات، گلاس آینومر ورزینی برریتنشن پست های FRC،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر سه نوع سمان زینک فسفات، گلاس آینومر ورزینی برریتنشن پست های FRC :
مقاله بررسی تاثیر سه نوع سمان زینک فسفات، گلاس آینومر ورزینی برریتنشن پست های FRC که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در تحقیق در علوم دندانپزشکی از صفحه ۴۷ تا ۵۱ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر سه نوع سمان زینک فسفات، گلاس آینومر ورزینی برریتنشن پست های FRC
این مقاله دارای ۵ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سمان رزینی
مقاله سمان زینک فسفات
مقاله سمان گلاس آینومر
مقاله پست FRC
مقاله نیروی باندینگ
مقاله ریتنشن
چکیده و خلاصهای از مقاله:
سابقه و هدف: یکی از مشکلات در بازسازی دندانهای اندو شده با پست هایFiber Reinforced Composite (FRC) جدا شدن این پست ها از عاج ریشه دندان است که از مهم ترین علل آن سمان کردن ناموفق پست FRC می باشد. عوامل مختلفی از جمله نوع سمان برریتنشن پست ها با دندان تاثیرگذار هستند. با توجه به تناقضاتی که در این رابطه وجود دارد این مطالعه با هدف ارزیابی تاثیر ۳ نوع سمان بر ریتنشن پست های FRC در داخل کانال ریشه انجام شد.
مواد و روش ها: این پژوهش از نوع تجربی و آزمایشگاهی بود. در این مطالعه ۳۰ عدد دندان پرمولر که شرایط ورود به مطالعه را داشتند بعد از درمان ریشه بطور تصادفی به ۳ گروه تقسیم شدند و پس از آماده سازی فضای پست، پست های فایبر RTD بطول ۱۰ میلیمتر و به قطر ۰۲۵ میلیمتر توسط ۳ نوع سمان زینک فسفات (Harvard)، گلاس آینومر (GC) و سمان رزینی Maxcem (kerr) سمان شدند. پس از مانت کردن این قطعات، هر یک به طور مجزا در دستگاه ۵۵۰۰ Instron تحت نیروی مساوی قرار گرفت و یافته ها با آزمون ANOVA ارزیابی شد.
یافته ها: میزان ریتنشن برای سمان رزینی برابر ۱۸۵±۱۲۷ مگاپاسکال و برای سمان زینک فسفات ۲۹۷± ۱۰۲ مگاپاسکال و برای سمان گلاس آینومر ۱۴۸±۵۱ مگاپاسکال بود.
همچنین کربن فایبر بیشترین مقاومت به شکست و گلاس فایبر کمترین مقاومت به شکست را بین سه گروه فایبر پست داشتند.
نتیجه گیری: برای افزایش ریتنشن پست های FRC بهتر است از سمانهای رزینی استفاده شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.