مقاله روش های رایج حفظ باروری دختران و زنان جوان مبتلا به سرطان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روش های رایج حفظ باروری دختران و زنان جوان مبتلا به سرطان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش های رایج حفظ باروری دختران و زنان جوان مبتلا به سرطان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش های رایج حفظ باروری دختران و زنان جوان مبتلا به سرطان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش های رایج حفظ باروری دختران و زنان جوان مبتلا به سرطان :

مقاله روش های رایج حفظ باروری دختران و زنان جوان مبتلا به سرطان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در باروری و ناباروری (JOURNAL OF REPRODUCTION AND INFERTILITY) از صفحه ۸۵ تا ۹۲ منتشر شده است.
نام: روش های رایج حفظ باروری دختران و زنان جوان مبتلا به سرطان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله انجماد تخمدان
مقاله انجماد تخمک
مقاله انجماد جنین
مقاله روش های حفظ باروری
مقاله زنان
مقاله سرطان
مقاله ناباروری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
روش های درمان سرطان می تواند منجر به نارسایی عملکردی تخمدان و ناباروری در زنان مبتلا به سرطان شود. به همین دلیل، دستیابی به شیوه ای به منظور حفظ باروری در این افراد ضروری به نظر می رسد. در این مقاله مروری، مقالات منتشر شده در رابطه با روشهای مختلف حفظ باروری از سال ۱۹۷۶ تا ۲۰۰۹ که امکان دسترسی به مقاله کامل آنها از طریق منابع اطلاعاتی PubMed و Sciencedirect وجود داشت، جمع آوری و مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس بررسی مقالات جهت حفظ قدرت باروری در زنان روش های متعددی وجود دارد که شامل جابجایی تخمدان، انجماد تخمک، جنین و کورتکس تخمدان است. روش جابجایی تخمدان در افرادی که از شیمی درمانی استفاده می کنند کارائی چندانی در حفظ باروری ندارد. استفاده از روش انجماد جنین و تخمک مستلزم تاخیر در شروع درمان است. به علاوه تخمک های متافاز II، سلول های بزرگ و تمایز یافته ای هستند که منجمد کردن آنها باعث آسیب های سیتوپلاسمی می شود. محدودیت در تخمک های جمع آوری شده، شانس باروری را بسیار کاهش می دهد. از سویی تحریک تخمدانها و جمع آوری تخمک در بیماران جوان به خصوص کودکان عملی نیست. انجماد جنین علاوه بر محدودیت در تعداد جنین های جمع آوری شده و مسایل قانونی و اخلاقی مطرح شده در مورد آن، تنها محدود به افراد بالغ و متاهل می باشد. روش انجماد کورتکس تخمدان در مقایسه با دو روش قبل مناسب تر به نظر می رسد، مقاومت بافت تخمدان به روش انجماد، جمع آوری نسبتا آسان بافت تخمدان (با روش لاپاراسکوپی)، امکان استفاده از آن در کودکان و تعداد زیاد فولیکول در بافت تخمدان که شانس موفقیت در باروری را افزایش می دهد از مزایای این روش است. به طور کلی انتخاب یکی از روش های فوق بستگی به پارامترهای متعددی از جمله نوع و زمان شروع درمان، نوع سرطان، سن بیمار و وضعیت تاهل فرد دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.