مقاله مارکرهای اتوایمیون تیروئیدی در بیماران مبتلا به هیپوتیروئیدی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مارکرهای اتوایمیون تیروئیدی در بیماران مبتلا به هیپوتیروئیدی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مارکرهای اتوایمیون تیروئیدی در بیماران مبتلا به هیپوتیروئیدی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مارکرهای اتوایمیون تیروئیدی در بیماران مبتلا به هیپوتیروئیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مارکرهای اتوایمیون تیروئیدی در بیماران مبتلا به هیپوتیروئیدی :
مقاله مارکرهای اتوایمیون تیروئیدی در بیماران مبتلا به هیپوتیروئیدی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (اسرار) از صفحه ۲۰۷ تا ۲۱۲ منتشر شده است.
نام: مارکرهای اتوایمیون تیروئیدی در بیماران مبتلا به هیپوتیروئیدی
این مقاله دارای ۶ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنتی تیروکسیداز آنتی بادی
مقاله آنتی تیروگلوبولین آنتی بادی
مقاله آنتی میکروزومال آنتی بادی
مقاله هیپوتیروئیدی
مقاله TSH ،TPOAb ،TGAb ،TMAb
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: بیماری اتوایمیون تیروئیدی از شایع ترین اختلالات تیروئیدی در مناطق با دریافت کافی ید می باشد و ارزیابی آنتی بادی های تیروئید پراکسیداز (TPO Ab) و آنتی تیروگلوبولین (TG Ab) و آنتی میکروزومال (TM Ab) در اغلب بیماران هیپوتیروئیدی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. لذا مطالعه حاضر جهت تعیین فراوانی نقش آنتی تیروئید آنتی بادی ها در افراد هیپوتیروئیدی شهرستان سبزوار طراحی و اجرا گردید.
مواد و روش ها: این یک مطالعه توصیفی-تحلیلی و مقطعی است که در آن ۳۸۲ نفر از افراد بالای ۲۰ سال با TSH بالاتر از نرمال و T3 و T4 پایین تر از نرمال، به روش نمونه گیری غیر احتمالی در دسترس انتخاب گردیدند. میزان TGAb ,TPOAb ,TSH و TMAb آن ها به روش الیزا اندازه گیری شد. داده ها توسط روش های آماری مجذور کای، تی مستقل و ضریب همبستگی پیرسون به وسیله نرم افزارSPSS 15 مورد بررسی قرار گرفت وP<0.05 معنادار تلقی گردید.
یافته ها: میزان میانگین تیتر آنتی بادی های TMAb ,TGAb ,TPOAb در مردان و زنان با TSH بالای ۱۰m IU/ml به ترتیب ۷۲۳، ۷۸۳ و ۵۰ درصد مثبت به دست آمد. در ۷۲۳ درصد از افراد،TPOAb و در ۷۸۵ درصد،TMAb و در ۵۰ درصد افراد،TGAb بالاتر از حد نرمال بود. بین TPOAb و TGAb بیشترین همبستگی وجود داشت(r=0.89) .
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان می دهد که در جمعیت مورد مطالعه در سبزوار میزانTMAb ,TGAb وTPOAb بالاتر از مقدار طبیعی است که شدت افزایش TPOAb و TGAb به مراتب بالاتر از TMAb می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.