مقاله مقایسه خصوصیات الیاف پشم آمیخته های حاصل از تلاقی نژاد آرخامرینو با گوسفندان قزل و مغانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه خصوصیات الیاف پشم آمیخته های حاصل از تلاقی نژاد آرخامرینو با گوسفندان قزل و مغانی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه خصوصیات الیاف پشم آمیخته های حاصل از تلاقی نژاد آرخامرینو با گوسفندان قزل و مغانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خصوصیات الیاف پشم آمیخته های حاصل از تلاقی نژاد آرخامرینو با گوسفندان قزل و مغانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه خصوصیات الیاف پشم آمیخته های حاصل از تلاقی نژاد آرخامرینو با گوسفندان قزل و مغانی :
مقاله مقایسه خصوصیات الیاف پشم آمیخته های حاصل از تلاقی نژاد آرخامرینو با گوسفندان قزل و مغانی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در دانش و پژوهش علوم دامی از صفحه ۱۹ تا ۲۷ منتشر شده است.
نام: مقایسه خصوصیات الیاف پشم آمیخته های حاصل از تلاقی نژاد آرخامرینو با گوسفندان قزل و مغانی
این مقاله دارای ۹ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گوسفند
مقاله آمیخته گری
مقاله صفات پشم
چکیده و خلاصهای از مقاله:
به منظور مقایسه الیاف پشم تولیدی آمیخته های حاصل از تلاقی گوسفندان قزل و مغانی با نژاد آرخامرینو از تعداد۱۷۶ گوسفند آمیخته نسل اول آرخامرینو × قزل و ۸۰ گوسفند آرخامرینو × مغانی (در سنین ۱۵- ۹ ماهگی) نمونه های پشم در طی سه سال متوالی ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۰ گرفته شدند. نمونه های پشم از ناحیه میانی بدن اخذ شده و برای صفات قطر الیاف، ضریب تغییرات قطر، طول دسته الیاف، درصد الیاف کمپ و درصد الیاف مدولایی مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج بدست آمده برای صفات ذکر شده در آمیخته آرخامرینو × قزل به ترتیب ۲۷۱۱±۰۲۵ میکرون، ۳۶۶±۰۵۹ درصد، ۱۱۹۴±۰۳۲ سانتی متر، ۱۵۶±۰۳۵ درصد و ۷۳۳±۰۷۲ درصد و در آمیخته آرخامرینو × مغانی به ترتیب ۲۶۸±۰۴۶ میکرون، ۳۶۱۶±۰۹۷ درصد، ۱۰۹۵±۰۳۹ سانتی متر، ۲۲۷±۰۲۹ درصد و ۸۸۲±۰۹۱ درصد بود. داده ها پس از تصحیح میانگین ها بر اساس ترکیب ژنتیکی، جنس، سال و تیپ تولد برای سن نمونه گیری، مورد تجزیه و تحلیل واریانس چند متغیره قرار گرفتند. اثر ترکیب ژنتیکی برروی قطر الیاف معنی دار (P<0.05) بود و آمیخته های آرخامرینو × مغانی دارای میانگین قطر کمتری بودند. جنس برروی صفات قطر الیاف، ضریب تغییرات قطر و طول دسته الیاف تاثیر معنی داری (P<0.05) داشت. آمیخته های ماده دارای الیاف ظریف تر با ضریب تغییرات بیشتر و دسته الیاف بلندتری نسبت به آمیخته های نر بودند. اثر سال تولد برروی طول دسته الیاف معنی دار (P<0.05) بود. متولدین ۱۳۷۹ دارای دسته الیاف کوتاه تری نسبت به متولدین سال های دیگر بودند. هم چنین اثر متقابل ژنوتیپ در سال تولد بر روی ضریب تغییرات قطر تاثیر معنی داری (P<0.05) داشت ولی تیپ تولد به تنهایی بر هیچکدام از صفات مورد بررسی اثر معنی داری نداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.