مقاله مقایسه تاثیر تزریق لیدوکایین ۲ درصد داخل کاف لوله تراشه و بوپیواکایین ۲۵?۰ درصد در کاهش سه عارضه لوله گذاری داخل تراشه (سرفه، زور زدن و لارنگواسپاسم) هنگام برگشت بیماران تحت بیهوشی عمومی به حالت هوشیاری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه تاثیر تزریق لیدوکایین ۲ درصد داخل کاف لوله تراشه و بوپیواکایین ۲۵?۰ درصد در کاهش سه عارضه لوله گذاری داخل تراشه (سرفه، زور زدن و لارنگواسپاسم) هنگام برگشت بیماران تحت بیهوشی عمومی به حالت هوشیاری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه تاثیر تزریق لیدوکایین ۲ درصد داخل کاف لوله تراشه و بوپیواکایین ۲۵?۰ درصد در کاهش سه عارضه لوله گذاری داخل تراشه (سرفه، زور زدن و لارنگواسپاسم) هنگام برگشت بیماران تحت بیهوشی عمومی به حالت هوشیاری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیر تزریق لیدوکایین ۲ درصد داخل کاف لوله تراشه و بوپیواکایین ۲۵?۰ درصد در کاهش سه عارضه لوله گذاری داخل تراشه (سرفه، زور زدن و لارنگواسپاسم) هنگام برگشت بیماران تحت بیهوشی عمومی به حالت هوشیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه تاثیر تزریق لیدوکایین ۲ درصد داخل کاف لوله تراشه و بوپیواکایین ۲۵?۰ درصد در کاهش سه عارضه لوله گذاری داخل تراشه (سرفه، زور زدن و لارنگواسپاسم) هنگام برگشت بیماران تحت بیهوشی عمومی به حالت هوشیاری :
مقاله مقایسه تاثیر تزریق لیدوکایین ۲ درصد داخل کاف لوله تراشه و بوپیواکایین ۲۵۰ درصد در کاهش سه عارضه لوله گذاری داخل تراشه (سرفه، زور زدن و لارنگواسپاسم) هنگام برگشت بیماران تحت بیهوشی عمومی به حالت هوشیاری که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله علمی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران از صفحه ۱۴۹ تا ۱۵۲ منتشر شده است.
نام: مقایسه تاثیر تزریق لیدوکایین ۲ درصد داخل کاف لوله تراشه و بوپیواکایین ۲۵۰ درصد در کاهش سه عارضه لوله گذاری داخل تراشه (سرفه، زور زدن و لارنگواسپاسم) هنگام برگشت بیماران تحت بیهوشی عمومی به حالت هوشیاری
این مقاله دارای ۴ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لیدوکایین
مقاله بوپیواکایین داخل کاف
مقاله عوارض انتوباسیون
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه: در بیمارانی که تحت بیهوشی عمومی قرار گرفته اند، هنگام خروج از بیهوشی عوارضی نظیر سرفه، زور زدن و لارنگواسپاسم به علت وجود لوله تراشه ایجاد می شود. ما در این مطالعه مقایسه بین تزریق داخل کاف لوله تراشه لیدوکایین ۲% و بوپیواکایین ۲۵۰% در کاهش سرفه، زور زدن و لارنگواسپاسم را انجام داده ایم.
روش کار: این تحقیق یک مطالعه کارآزمایی بالینی بوده و در آن ۹۵ بیمار کاندید جراحی های شکمی در بیمارستان زکریا تبریز در سال ۱۳۸۸ تحت بررسی قرار گرفتند. بیماران به دو گروه ۴۹ و ۴۶ نفره (به ترتیب گروه لیدوکایین و بوپیواکایین) تقسیم و داخل کاف لوله تراشه یک گروه لیدوکائین ۲% و در گروه دیگر بوپیواکایین ۲۵۰% تزریق شد و ۴ پارامتر سرفه، زور زدن و لارنگواسپاسم هنگام خروج از بیهوشی عمومی و خارج کردن لوله تراشه و همچنین مدت جراحی مطالعه گردید. داده ها تحت آزمون مجذور کای و در سطح معنی داری P-value <0.05 مورد قضاوت واقع شدند.
یافته ها: بررسی های ما نشان داد که از میان ۴۹ بیمار که کاف لوله تراشه آنها با لیدوکائین ۲% پر شده بود، تعـداد ۶ بیمار (۱۲۲%) عارضه سرفه را نشان دادنـد. این رقم در مورد بوپیـواکایین ۵ نفر بود (۱۰۹%). عارضه زور زدن نیز در ۵ نفر از گروه لیدوکائین (۱۰۲%) دیده شد و ۵ نفر از گروه بوپیواکایین نیز این عارضه را نشان دادند (۱۰۹%). از نظر بروز عارضه لارنگواسپاسم، در گروه لیدوکایین ۳ مورد (۶۱%) و در گروه بوپیواکایین ۲ مورد (۴۳%) این عارضه را نشان دادند. میانگین طول مدت جراحی در گروه لیدوکایین ۲۷±۵۷۲ دقیقه و در گروه بوپیواکایین ۴۹±۷۴ دقیقه بود.
نتیجه گیری: استفاده از لیدوکایین جهت تزریق داخل کاف لوله تراشه به منظور کاهش سرفه، زور زدن ولارنگواسپاسم حین خروج بیمار از بیهوشی نسبت به بوپیواکایین ارجحیت دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.