مقاله ساخت و تعیین مشخصات غشا زئولیتی نانو ساختار ZSM-5


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ساخت و تعیین مشخصات غشا زئولیتی نانو ساختار ZSM-5 دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ساخت و تعیین مشخصات غشا زئولیتی نانو ساختار ZSM-5  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساخت و تعیین مشخصات غشا زئولیتی نانو ساختار ZSM-5،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ساخت و تعیین مشخصات غشا زئولیتی نانو ساختار ZSM-5 :

مقاله ساخت و تعیین مشخصات غشا زئولیتی نانو ساختار ZSM-5 که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در پژوهش نفت از صفحه ۶۵ تا ۷۸ منتشر شده است.
نام: ساخت و تعیین مشخصات غشا زئولیتی نانو ساختار ZSM-5
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ZSM-5
مقاله غشا زئولیتی
مقاله رشد ثانویه
مقاله نانو سیلیکالیت-۱
مقاله تعیین مشخصات
مقاله تراوایی گاز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در تحقیق حاضر، غشاهای زئولیتی ZSM-5 بر روی پایه –a آلومینا با استفاده از روش رشد ثانویه سنتز شدند. آزمایش های تعیین مشخصات ساختاری، شامل XRD، SEM،TEM ،TGA ،DSC و تراوایی گاز خالص بر روی غشاهای ساخته شده صورت گرفت. برای ساخت غشاها، ابتدا نانو کریستال های سیلیکالیت-۱ در اندازه متوسط ۴۰ nm سنتز شدند و جهت جداسازی و خالص سازی آنها از محلول از چندین بار سانتریفوژ و التراسونیک متوالی استفاده شد. در ادامه، تاثیر شرایط مختلف سنتز نظیر میزان آلومینیوم و زمان سنتز بر روی مشخصات ساختاری نمونه های ساخته شده مورد مطالعه قرار گرفت. بررسی اثر غلظت آلومینیوم نشان داد که افزایش میزان آلومینیوم تا میزان مشخص موجب بهبود پوشش ایجاد شده بر سطح پایه و خواص جداسازی غشا می گردد. توجه به تغییر زمان سنتز بر چگونگی پوشش غشاهای سیلیکالیت ساخته شده با روش رشد ثانویه نشان داد که بهترین پوشش در زمان سنتز هیدروترمال پس از ۳۶ ساعت حاصل می شود. تراوایی گازهای خالصH۲ ، CO۲، CH۴ و N۲ بر روی پایه و غشاهای سنتز شده در محدوده فشار ۱-۴ bar مورد مطالعه قرار گرفت. میزان انتخاب پذیری ایده آل H2CH۴،H۲/CO۲ و H۲/N۲ در بهترین شرایط به ترتیب برابر با ۳۸، ۳۵ و ۴۴ در دمای ۳۰۰ K به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.