مقاله بررسی تجربی جذب سولفید هیدروژن در یک برج جذب بستر متحرک


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تجربی جذب سولفید هیدروژن در یک برج جذب بستر متحرک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تجربی جذب سولفید هیدروژن در یک برج جذب بستر متحرک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تجربی جذب سولفید هیدروژن در یک برج جذب بستر متحرک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تجربی جذب سولفید هیدروژن در یک برج جذب بستر متحرک :

مقاله بررسی تجربی جذب سولفید هیدروژن در یک برج جذب بستر متحرک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در پژوهش نفت از صفحه ۷۹ تا ۸۶ منتشر شده است.
نام: بررسی تجربی جذب سولفید هیدروژن در یک برج جذب بستر متحرک
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برج جذب بستر متحرک
مقاله سولفید هیدروژن
مقاله کیلات آهن
مقاله سولفیران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مقاله حذف سولفید هیدروژن (H۲S) از یک جریان گازی توسط محلول کیلات آهن در یک برج جذب بستر متحرک مورد مطالعه قرار گرفته است. آزمایش هایی در شرایط عملیاتی گوناگون صورت پذیرفته است. دبی گاز در محدوده۲۲-۲۸ lit/min ، دبی محلول کیلات آهن در محدوده۰۲-۰۵ lit/min و غلظت سولفید هیدروژن (H۲S) در محدوده ۳۰۰۰-۴۰۰۰ ppm متغیر بوده و دو ارتفاع استاتیکی بستر،۱۳ و ۲۳ cm، و دو آکنه با قطره های۲ و۲۵ cm مورد بررسی قرار گرفته اند. نتایج حاصله بیانگر آن است که میزان جذب گاز سولفید هیدروژن با افزایش ارتفاع استاتیکی بستر، افزایش می یابد، زیرا با افزایش ارتفاع استاتیکی بستر، سطح تماس و زمان تماس فازهای گاز و مایع افزایش می یابد. همچنین با افزایش دبی محلول کیلات آهن به دلیل در دسترس قرار گرفتن مول های بیشتری از فریک (Fe)برای واکنش، میزان جذب افزایش می یابد. بنابراین میزان افزایش این پارامترها با محدودیت مواجه می باشد. بررسی سایر پارامترها نشان داد که در شرایط عملیاتی یکسان، افزایش عواملی مانند قطر آکنه ها، غلظت سولفید هیدروژن و دبی گاز، به دلیل کاهش سطح تماس بین فازها، نسبت مولی Fe/H۲S و زمان اقامت، موجب کاهش میزان سولفید هیدروژن می گردد. تعیین محدوده مناسب نسبت دبی مایع به دبی گاز(L/G) از ملزومات اساسی جهت طراحی برج جذب بستر متحرک می باشد. لذا با توجه به نتایج اخذ شده، این نسبت بسته به غلظت گاز سولفید هیدروژن خوراک و قطر آکنه مورد استفاده در محدوده۸-۲۱ lit/m۳ تعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.