مقاله بررسی رابطه بین مصرف حامل های انرژی و تولید صنعتی در ایران


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه بین مصرف حامل های انرژی و تولید صنعتی در ایران دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه بین مصرف حامل های انرژی و تولید صنعتی در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه بین مصرف حامل های انرژی و تولید صنعتی در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه بین مصرف حامل های انرژی و تولید صنعتی در ایران :

مقاله بررسی رابطه بین مصرف حامل های انرژی و تولید صنعتی در ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مطالعات‌ اقتصاد انرژی‌ از صفحه ۱۹ تا ۴۶ منتشر شده است.
نام: بررسی رابطه بین مصرف حامل های انرژی و تولید صنعتی در ایران
این مقاله دارای ۲۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رابطه هم انباشتگی
مقاله رابطه علیت
مقاله کل مصرف نهایی انرژی در صنعت
مقاله تولید صنعتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مطالعه، رابطه هم انباشتگی و علیت بین مصرف هریک از حامل ها و کل مصرف نهایی انرژی در صنعت با تولید صنعتی در ایران، در یک چارچوب چند متغیره، با استفاده از رویکرد خود رگرسیون با وقفه های توزیع شده (ARDL) و مدل تصحیح خطای برداری (VECM) طی دوره ۱۳۸۶-۱۳۴۶ بررسی شده است. نتایج نشان می دهد که تولید صنعتی، اشتغال و موجودی سرمایه در صنعت، متغیر های موثر در بلندمدت برای کل مصرف نهایی در بخش صنعت و مصرف همه حامل های انرژی به غیر از زغال سنگ می باشند. نتایج VEC، نشان دهنده رابطه علیت ک طرفه قوی از تولید صنعتی به طرف مصرف فرآورده های نفتی، برق و کل مصرف نهایی انرژی در صنعت است، در حالی که در رابطه با گاز طبیعی رابطه علیت قوی دو طرفه بین مصرف گاز طبیعی در صنعت و تولید صنعتی به دست می آید. بنابراین، برای مصرف فرآورده های نفتی، مصرف برق و مصرف نهایی انرژی در صنعت، شواهدی در حمایت از فرضیه حفاظت از انرژی وجود دارد. از سوی دیگر فرضیه اثر برگشتی در ارتباط با مصرف گاز طبیعی برقرار می باشد. راهکار سیاست گذاری این افته ها برای تصمیم گیران در حوزه برنامه ریزی های کلان این است که می توان سیاست های مربوط به حفاظت از انرژی را بدون نگرانی از آثار زیان بار روی رشد اقتصادی (صنعتی)، به کار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.