مقاله کاربرد (Google-Earth (GE و GIS در تحلیل فضایی حریم عوارض شهری


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد (Google-Earth (GE و GIS در تحلیل فضایی حریم عوارض شهری دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد (Google-Earth (GE و GIS در تحلیل فضایی حریم عوارض شهری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد (Google-Earth (GE و GIS در تحلیل فضایی حریم عوارض شهری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد (Google-Earth (GE و GIS در تحلیل فضایی حریم عوارض شهری :

مقاله کاربرد (Google-Earth (GE و GIS در تحلیل فضایی حریم عوارض شهری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در جغرافیا از صفحه ۱۳۳ تا ۱۵۶ منتشر شده است.
نام: کاربرد (Google-Earth (GE و GIS در تحلیل فضایی حریم عوارض شهری
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله حریم عوارض طبیعی و مصنوع
مقاله Google Earth
مقاله GIS
مقاله کرمانشاه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اگر یکی از اهداف کاربردی جغرافیا را برنامه ریزی برای مقابله با مخاطرات طبیعی و انسانی بدانیم، بی شک دسترسی به اطلاعات و داده های لازم برای ایجاد بانک های اطلاعاتی به ویژه با توجه به ماهیت پویا، بی ثبات و حساس سیستم های محیطی و انسانی از ضروریات انکارناپذیر است. با اینحال، مشکل دسترسی به داده ها و یا کمبود و فقدان آنها یکی از اساسی ترین موانع تحقیقات جغرافیایی در ایران و سایر کشورهای جهان سوم است. از سوی دیگر گسترش ارتباطات و فزونی گرفتن داده های رقومی امکان دستیابی آسان به بسیاری از داده های جغرافیایی را فراهم آورده که به عنوان منبعی ارزان و در دسترس در مواردی متعدد مورد استفاده علمی محققین و برنامه ریزان قرار گرفته است. این مقاله در پی آن است تا برای تحلیل فضایی بی توجهی به حریم عوارض طبیعی و مصنوع در شهر کرمانشاه از عکس های قابل دسترس Google Earth (GE) و بهره گیری از مدل های توصیفی (Descriptive Models) و محاسباتی (Measuring Models) برای تجزیه و تحلیل آنها در محیط GIS استفاده کند تا امکان جبران کمبود داده ها از طریق اینترنت، امکان تحلیل و ترسیم الگوهای فضایی بی توجهی و میزان صحت و دقت داده های برگرفته از GE را بسنجد. بررسی دو عارضه طبیعی (رودخانه چم بشیر یا طاق بستان) و مصنوع (شبکه خیابان های محله ۲۲ بهمن) به عنوان دو نمونه از بی توجهی به حریم اینگونه عوارض، نشان از امکان و سهولت استفاده از چنان داده هایی در محیط GIS و یافتن راهی آسان برای دستیابی به داده ها و تجزیه و تحلیل یا مقایسه آنها در کمترین زمان ممکن دارد. این تجربه می تواند برای بررسی سایر عوارض در مناطقی دیگر هم مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.