مقاله شواهد ژئومورفولوژیکی تغییرات سطح اساس در پلایای حوض سلطان


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شواهد ژئومورفولوژیکی تغییرات سطح اساس در پلایای حوض سلطان دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شواهد ژئومورفولوژیکی تغییرات سطح اساس در پلایای حوض سلطان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شواهد ژئومورفولوژیکی تغییرات سطح اساس در پلایای حوض سلطان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شواهد ژئومورفولوژیکی تغییرات سطح اساس در پلایای حوض سلطان :

مقاله شواهد ژئومورفولوژیکی تغییرات سطح اساس در پلایای حوض سلطان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در جغرافیا از صفحه ۱۵۷ تا ۱۷۸ منتشر شده است.
نام: شواهد ژئومورفولوژیکی تغییرات سطح اساس در پلایای حوض سلطان
این مقاله دارای ۲۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نئوتکتونیک
مقاله تغییر سطح اساس
مقاله پلایا
مقاله تقطیع مخروط افکنه
مقاله حوض سلطان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پلایاها از عوارض شاخص مناطق بیابانی ایران می باشند. این عارضه پست ترین بخش حوضه بسته یک پهنه بیابانی را با سطوح هموار، کم شیب و پوشیده از نهشته های ریزدانه دربر دارد. به دلیل خشکی و بعد مسافت، مطالعات کمی در این ارتباط صورت گرفته، که از مهم ترین آنها می توان به کارهای کرینسلی و بروکس اشاره نمود. پلایاها در بردارنده آثار و شواهد با ارزشی از تغییرات سطح اساس (اقلیمی و تکتونیک) می باشند. برای بررسی این شواهد، پلایای حوض سلطان واقع در حوضه مسیله انتخاب شد؛ به این منظور با استفاده از داده های ماهواره ای و GIS و بر پایه اطلاعات حاصل از بررسی منابع و مشاهدات میدانی، آثار مورفولوژیکی از قبیل انحراف رودخانه ها و مخروط افکنه ها، به روش تحلیلی، تجزیه و تحلیل گردیده و بین متغیرهای موثر ارتباط برقرار گردیده است و نتایج حاصله تجزیه و تحلیل شده اند. در عین حال با استفاده از تصاویر ماهواره ایIRS سالهای ۲۰۰۰، ۲۰۰۵ و ۲۰۰۷ به بررسی چگونگی جابجایی و تغییر مسیر رودخانه های منطقه پرداخته شده، سرانجام نتایج حاصله تجزیه و تحلیل شده اند. با استناد به شواهد ژئومورفولوژیکی، نتایج نشان می دهد که محدوده مورد مطالعه در کواترنر تحت تاثیر حرکات نئوتکتونیک- جابجایی گسل ها قرار گرفته، که منجر به انحراف مسیر رودخانه ها و نیز تقطیع مخروط افکنه ها و پادگانه های آبرفتی و در نتیجه تغییرات سطح اساس در این پلایا شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.