مقاله برآورد روابط ریاضی بین فاکتورهای حجم و مساحت لغزش توده ای در گردنه صائین (شهرستان نیر)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد روابط ریاضی بین فاکتورهای حجم و مساحت لغزش توده ای در گردنه صائین (شهرستان نیر) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد روابط ریاضی بین فاکتورهای حجم و مساحت لغزش توده ای در گردنه صائین (شهرستان نیر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد روابط ریاضی بین فاکتورهای حجم و مساحت لغزش توده ای در گردنه صائین (شهرستان نیر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد روابط ریاضی بین فاکتورهای حجم و مساحت لغزش توده ای در گردنه صائین (شهرستان نیر) :

مقاله برآورد روابط ریاضی بین فاکتورهای حجم و مساحت لغزش توده ای در گردنه صائین (شهرستان نیر) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در جغرافیا از صفحه ۲۰۳ تا ۲۱۸ منتشر شده است.
نام: برآورد روابط ریاضی بین فاکتورهای حجم و مساحت لغزش توده ای در گردنه صائین (شهرستان نیر)
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با انجام محاسبات در مورد لغزش ها مشاهده می شود که بین مساحت منطقه لغزشی و حجم لغزش ارتباط معنی داری وجود دارد. لغزش ها در انواع شرایط و محیط های اقلیمی بوقوع می پیوندند، لیکن تحت هر شرایطی روابط معنی داری بین حجم و مساحت لغزش مشاهده می شود. از این روابط در تعیین حجم لغزش ها در قسمتی از گردنه صائین در شهرستان نیر با مساحتی معادل ۷۷۸ کیلومتر مربع استفاده شده است. در این تحقیق لغزش های یک دوره زمانی ۵ ساله از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۵ مورد بررسی قرار گرفته است. حجم کل مواد لغزش یافته در این دوره زمانی معادل VLT=۳.۲×۱۰۷m۳ می باشد که از سرعت جابجایی معادل jL=۷.۸mmyr برخوردار بوده است.
دوره های مرطوب ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۵ باعث تسریع در وقوع لغزش در این ناحیه گردیده است. در طول این دوره ۳ ساله، حدود ۲.۱×۱۰۷ متر مکعب از مواد در منطقه گردنه صائین به حرکت درآمده اند که این مقدار دارای سرعتی معادل jL=۵۴mmyr می باشد که ۶ بار بزرگتر از سرعت استاندارد است. حجم مواد لغزیده شده در یک دوره معین به عنوان معیاری برای تعیین بزرگی لغزش، استفاده شده که در محاسبات بصورت لگاریتم بر مبنی ۱۰ نشان داده می شود و حجم کل لغزش را در یک دوره معین نشان می دهد. با توجه به این نکته، روابط جدید بین مساحت AL و VL حجم نقطه شروعی برای درجه بندی بزرگی لغزشها می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.