مقاله تاثیر غلظت الکترولیت روی تشکیل و پایداری نانوامولسیونهای سیستم-n هگزادکان /Brij30/ آب تهیه شده توسط روش دمای معکوس فاز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر غلظت الکترولیت روی تشکیل و پایداری نانوامولسیونهای سیستم-n هگزادکان /Brij30/ آب تهیه شده توسط روش دمای معکوس فاز دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر غلظت الکترولیت روی تشکیل و پایداری نانوامولسیونهای سیستم-n هگزادکان /Brij30/ آب تهیه شده توسط روش دمای معکوس فاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر غلظت الکترولیت روی تشکیل و پایداری نانوامولسیونهای سیستم-n هگزادکان /Brij30/ آب تهیه شده توسط روش دمای معکوس فاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر غلظت الکترولیت روی تشکیل و پایداری نانوامولسیونهای سیستم-n هگزادکان /Brij30/ آب تهیه شده توسط روش دمای معکوس فاز :

مقاله تاثیر غلظت الکترولیت روی تشکیل و پایداری نانوامولسیونهای سیستم-n هگزادکان /Brij30/ آب تهیه شده توسط روش دمای معکوس فاز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات) از صفحه ۲۹ تا ۳۸ منتشر شده است.
نام: تاثیر غلظت الکترولیت روی تشکیل و پایداری نانوامولسیونهای سیستم-n هگزادکان /Brij30/ آب تهیه شده توسط روش دمای معکوس فاز
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نانوامولسیون
مقاله دمای معکوس فاز
مقاله تشکیل و پایداری امولسیون
مقاله PIT

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: نانو امولسیونها، امولسیونهایی شفاف یا نیمه شفاف (در گستره ۵۰ تا ۲۰۰ نانومتر) یا شیری رنگ( بالاتر تا ۵۰۰ نانومتر ) می باشند. نانوامولسیونها کاربردهای مختلف صنعتی دارند، بعنوان مثال، در تهیه محیط واکنش برای پلیمریزاسیون، ساخت مواد آرایشی و بهداشتی ،داروئی و مواد شیمیایی مورد استفاده در کشاورزی کاربرد دارند.
هدف: در این تحقیق تشکیل نانوامولسیون توسط روش دمای معکوس فاز در سیستم نرمال هگزادکان -۳۰ Brij- آب مورد مطالعه قرار گرفته است و اثر تغییرات غلظت NaCl در فاز آبی، بر روی دمای معکوس فاز سیستم (PIT) بررسی شده و پایداری نانوامولسیونهای تهیه شده با گذشت زمان نیز مورد بررسی قرار گرفت.
روش بررسی: دراین تحقیق سیستم –n و هگزادکان Brij30// آب با –n20%هگزادکان و Brij30 8% و ۷۲% محلول NaCl به عنوان مبنا انتخاب شد و غلظت NaCl تغییر داده شد و PIT های متناظر سیستم توسط روش هدایت سنجی اندازه گیری شد و نانوامولسیونها در دماهای PIT متناظر تهیه شدند. میزان درصد عبور پرتو مرئی در طول موج ۶۰۰ نانومتر از محیطهای نانو امولسیون تهیه شده، جهت مقایسه ابعاد و بررسی پایداری آنان با گذشت زمان اندازه گیری شد، سپس ابعاد قطرات نمونه های انتخابی توسط دستگاه TEM اندازه گیری گردید.
نتایج: نتایج کاهش تدریجیPIT از °c40 به °c26 با افزایش غلظت محلول NaCl از ۰۰۱ به ۱۰۰ مولار را نشان می دهد. در همه غلظتهای NaClدر فاز آبی نانو امولسیون به غیر از غلظتهای ۱۰۰ و ۰۵۰ مول بر لیتر تغییرات درصد عبور تا ۳۳۶ ساعت اولیه تقریبا ثابت مانده است. میانگین قطرهای قطرات نانو امولسیونهای با غلظت NaCl0.05، ۰۱۰ و ۰۲۵ مولارفاز آبی به ترتیب ۷، ۱۰ و ۱۰ نانومتر با انحرافهای استاندارد ۸۵۰، ۳۲۷ و ۵۱۰ می باشند.
نتیجه گیری: نتابج به دست آمده نشان داد که اولا با افزایش غلظت NaCl در فاز آبی امولسیون مقدار PIT کاهش می یابد، ثانیا درصد عبور نانوامولسیونها در غلظتهای پایین تر NaCl در فاز آبی در دمای محیط (۲۵°c) تغییرات خیلی کمی داشته که نشان دهنده پایداری بالای آنها می باشد ولی درغلظتهای بالاتر میزان عبور در °c25 به سرعت کاهش یافته که نشان دهنده ناپایداری نانوامولسیون در این دما می باشد. در نهایت، میانگین ابعاد قطرات اندازه گیری شده نانوامولسیونهای انتخابی توسط دستگاه TEM نسبت به دیگر نانوامولسیونهای تهیه شده توسط دیگر محققان بسیار پایین تر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.