مقاله اثر کنجد بر فاکتور هفت و فیبرینوژن در خرگوشهای هایپرکلسترولمیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر کنجد بر فاکتور هفت و فیبرینوژن در خرگوشهای هایپرکلسترولمیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر کنجد بر فاکتور هفت و فیبرینوژن در خرگوشهای هایپرکلسترولمیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کنجد بر فاکتور هفت و فیبرینوژن در خرگوشهای هایپرکلسترولمیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر کنجد بر فاکتور هفت و فیبرینوژن در خرگوشهای هایپرکلسترولمیک :
مقاله اثر کنجد بر فاکتور هفت و فیبرینوژن در خرگوشهای هایپرکلسترولمیک که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۰ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۲۱ تا ۲۶ منتشر شده است.
نام: اثر کنجد بر فاکتور هفت و فیبرینوژن در خرگوشهای هایپرکلسترولمیک
این مقاله دارای ۶ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فاکتورهفت
مقاله فیبرینوژن
مقاله کنجد
مقاله کلسترول بالا
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: فعالیت بیش از حد فاکتورهای هموستاتیک به عنوان عوامل خطر در بیماری های قلبی-عروقی شناخته شده اند. هدف از این مطالعه بررسی اثر کنجد و روغن کنجد بر میزان فیبرینوژن و فاکتور ۷ در خرگوش های مصرف کننده کلسترول بالا بوده است.
روش بررسی: در این مطالعه تجربی تعداد ۳۲ سر خرگوش نر به طور تصادفی به چهار گروه آزمایشی هشت تایی تقسیم شدند. طی یک دوره ۶۰ روزه، گروه اول غذای معمولی، گروه دوم غذای پر کلسترول (%۱)، گروه سوم غذای پر کلسترول به همراه کنجد (%۱۰) و گروه چهارم غذای پر کلسترول به همراه روغن کنجد (%۵) دریافت نمودند. میزان فاکتور هفت و فیبرینوژن سرم در زمان قبل از شروع آزمایش و بعد از پایان ماه دوم تعیین و در گروه های مختلف به کمک آزمون های آماری ANOVA و شفه با یکدیگر مقایسه شدند.
یافته ها: در ابتدای دوره میانگین فاکتورهای بیوشیمیایی در بین گروههای مورد مطالعه تفاوت معنی داری نداشتند ولی میزان فیبرینوژن در گروه پرکلسترول نسبت به رژیم پایه افزایش معنی داری پیدا کرد (P<0.05). همچنین در گروه پرکلسترول با کنجد و یا روغن کنجد کاهش معنی داری نسبت به رژیم پرکلسترول در میزان فیبرینوژن و فاکتور هفت مشاهده شد (P<0.05).
نتیجه گیری: کنجد و روغن کنجد با کاهش در میزان فیبرینوژن و فاکتور هفت می تواند در کاهش ریسک فاکتورهای بیمارهای قلبی عروقی موثر باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.