مقاله کنترل بیولوژیکی دوجدایه مخمراز Saccharomyces cerevisiae علیه بیماری کپک آبی سیب (Penicillium expansum) در جهت کاهش آلودگی زیست محیطی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کنترل بیولوژیکی دوجدایه مخمراز Saccharomyces cerevisiae علیه بیماری کپک آبی سیب (Penicillium expansum) در جهت کاهش آلودگی زیست محیطی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنترل بیولوژیکی دوجدایه مخمراز Saccharomyces cerevisiae علیه بیماری کپک آبی سیب (Penicillium expansum) در جهت کاهش آلودگی زیست محیطی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل بیولوژیکی دوجدایه مخمراز Saccharomyces cerevisiae علیه بیماری کپک آبی سیب (Penicillium expansum) در جهت کاهش آلودگی زیست محیطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنترل بیولوژیکی دوجدایه مخمراز Saccharomyces cerevisiae علیه بیماری کپک آبی سیب (Penicillium expansum) در جهت کاهش آلودگی زیست محیطی :

مقاله کنترل بیولوژیکی دوجدایه مخمراز Saccharomyces cerevisiae علیه بیماری کپک آبی سیب (Penicillium expansum) در جهت کاهش آلودگی زیست محیطی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research) از صفحه ۱۸۲ تا ۱۸۹ منتشر شده است.
نام: کنترل بیولوژیکی دوجدایه مخمراز Saccharomyces cerevisiae علیه بیماری کپک آبی سیب (Penicillium expansum) در جهت کاهش آلودگی زیست محیطی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Saccharomyces cerevisiae ،Penicillium expansum
مقاله بیوکنترل
مقاله تست مواد فرار
مقاله تست متابولیتهای خارج از سلولی
مقاله محیط زیست

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: در دهه های اخیر باقیمانده سموم بر روی میوه ها باعث ایجاد نگرانی هایی در جوامع علمی شده است. درحال حاضر کنترل بیولوژیک به عنوان یک روش جایگزین استفاده از سموم مطرح شده است و موفقیت های چشمگیری در زمینه استفاده از میکروارگانیسمهای آنتاگونیست برای کنترل بیماریهای بعد از برداشت (از جمله کپک آبی سیب) به دست آمده است.
مواد و روش ها: در این مطالعه تحقیقاتی (original) دو گونه از مخمرSaccharomyces cerevisiae (۶۹، ۰۴)، به جای قارچ کش های معمولی که برای کنترل بیماری انباری کپک آبی سیب مورد با عامل Penicillium expansum مورد استفاده قرار می گیرند، به کار گرفته شد. عامل کپک آبی سیب از بافت آلوده سیب جداسازی شد. آزمون تست تقابل، متابولیت های خارج سلولی و مواد فرار در آزمایشگاه برای ارزیابی قدرت بیوکنترلی مخمرها به کار برده شد. در آزمایشهای انباری زخم های ایجاد شده بر روی سیب با ۴۰µl میکرولیتر سوسپانسیون مخمر آنتاگونیست (۱۰۷ کنیدی در میلی لیتر) و ۲۴ ساعت بعد ۲۰ میکرولیتر سوسپانسیون قارچ عامل بیماری (۱۰۵ کنیدی در میلی لیتر) مایه زنی شد. سیب های مایه زنی شده در۲۰°C و ۵°C در انبار قرار گرفتند. این مقاله برگرفته از پایان نامه دانشجویی می باشد.
یافته ها: همه جدایه ها رشد قارچ P.expansum هم در آزمایشگاه و هم در انبار را کاهش دادند. در آزمون کشت متقابل میزان کاهش رشد بین ۳۳۱۲ تا ۵۸۴، در مورد گاز فرار ۵۴۹۳ تا ۷۲۸۷ و در تست متابولیت های خارج سلولی بین ۵۰۲۳ تا ۷۶۲۳ متغییر بود. هر دو جدایه مخمر مساحت لکه ها را کاهش دادند. در تستهای انباری مساحت لکه ها در روی سیب در ۵°C از ۱۴۱۶تا ۱۴۳۵ میلیمترمربع در مقایسه با ۳۱۵۱۱ میلیمترمربع، در شاهد کاهش نشان دادند. در دمای ۲۰°C مساحت لکه از ۱۳۴۷ تا ۱۵۹۸ متغییر بود در حالیکه میانگین مساحت در شاهد ۳۲۵۷۴ میلیمتر بود.
نتیجه گیری: هر دو ایزوله از مخمر S. cerevisiae علیه کپک آبی سیب در هر دو دما موثر بودند و می توانند به عنوان دوعامل بیوکنترل جدید کپک آبی سیب به کار برده شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.