مقاله نقش جنسیت در ساختار عاملی اسکیزوتایپی در نوجوانان تبریز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله نقش جنسیت در ساختار عاملی اسکیزوتایپی در نوجوانان تبریز دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نقش جنسیت در ساختار عاملی اسکیزوتایپی در نوجوانان تبریز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش جنسیت در ساختار عاملی اسکیزوتایپی در نوجوانان تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نقش جنسیت در ساختار عاملی اسکیزوتایپی در نوجوانان تبریز :
مقاله نقش جنسیت در ساختار عاملی اسکیزوتایپی در نوجوانان تبریز که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مطالعات اجتماعی – روان شناختی زنان (مطالعات زنان( از صفحه ۱۲۵ تا ۱۳۸ منتشر شده است.
نام: نقش جنسیت در ساختار عاملی اسکیزوتایپی در نوجوانان تبریز
این مقاله دارای ۱۴ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسکیزوتایپی
مقاله اسکیزوفرنیا
مقاله تحلیل عاملی
مقاله جنسیت
مقاله نوجوانان
چکیده و خلاصهای از مقاله:
جنسیت در تحلیل های عاملی اسکیزوتایپی متغیری مهم به شمار می آید، زیرا می تواند پاسخ افراد به پرسش نامه های اسکیزوتایپی را تحت تاثیر قرار دهد. هدف این پژوهش بررسی ساختار عاملی اسکیزوتایپی در نوجوانان،با جداسازی جنسیتی است.
پژوهش به صورت یک بررسی زمینه یابی از نوع مقطعی انجام شد. جامعه آماری پژوهش را همه دانش آموزان دختر و پسر مقطع دبیرستان، که در سال تحصیلی ۱۳۸۸ – ۱۳۸۹ و در پنج منطقه شهر تبریز مشغول به تحصیل بودند، تشکیل می دهد و نمونه پژوهش نیز دربرگیرنده ۴۰۰ نفر است، که به روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند.
تحلیل عاملی به روش تحلیل سازه های اصلی سه عامل را برای پسران (به ترتیب، تجارب ادراکی غیرعادی، اندیشه پردازی پارانویید/ اضطراب اجتماعی، و تفکر سحرآمیز) و سه عامل رانیز برای دختران (به ترتیب، تجارب ادراکی غیرعادی، تفکر سحرآمیز، و اندیشه پردازی پارانویید/ اضطراب اجتماعی) پیش نهاد کرد، پس تفاوت های ساختاری میان دو جنس در نشانه شناسی اسکیزوتایپی وجود ندارد.
نتایج نشان می دهد دو گروه در نشانه شناسی مربوط به تجارب ادراکی غیرعادی با هم تفاوت ندارند، ولی به لحاظ الگوهای بالینی و نشانه شناسی مربوط به عامل های اندیشه پردازی پارانویید/ اضطراب اجتماعی و تفکر سحرآمیز تفاوت های جنسی وجود دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.