مقاله روانسنجی فرم Z پرسشنامه رضایت از زندگی در سالمندان ایرانی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روانسنجی فرم Z پرسشنامه رضایت از زندگی در سالمندان ایرانی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روانسنجی فرم Z پرسشنامه رضایت از زندگی در سالمندان ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روانسنجی فرم Z پرسشنامه رضایت از زندگی در سالمندان ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روانسنجی فرم Z پرسشنامه رضایت از زندگی در سالمندان ایرانی :

مقاله روانسنجی فرم Z پرسشنامه رضایت از زندگی در سالمندان ایرانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در پایش از صفحه ۵ تا ۱۳ منتشر شده است.
نام: روانسنجی فرم Z پرسشنامه رضایت از زندگی در سالمندان ایرانی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرسشنامه رضایت از زندگی
مقاله اعتبار
مقاله پایایی
مقاله سالمندی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از شاخص های مهم سنجش سلامت روان در دوره سالمندی رضایت از زندگی است. با توجه به ضرورت سنجش رضایت از زندگی در سالمندان ایرانی مطالعه ای با هدف ترجمه، بررسی پایایی و روایی پرسشنامه ۱۳ سوالی مقیاس رضایت از زندگی Z (Life Satisfaction Index-Z: LSI-Z) به منظور استفاده جهت بررسی رضایت از زندگی در این قشر آسیب پذیر، در شهر کاشان در سال ۱۳۸۶ طراحی و اجرا شد.
نسخه اصلی پرسشنامه ۱۳ سوالی
LSI-Z با استفاده از روش ترجمه استاندارد Forward-Backward از زبان انگلیسی به فارسی ترجمه شد. پرسشنامه دیگری نیز مشتمل بر اطلاعات جمعیتی و یک سوال در ارتباط با وضعیت کلی رضایت از زندگی از دیدگاه خود فرد مورد استفاده قرار گرفت. نمونه ها با استفاده از روش نمونه گیری آسان انتخاب شدند؛ بدین گونه که کلیه سالمندان ۶۰ سال به بالای مراجعه کننده به دو مرکز بهداشتی درمانی شهر کاشان در طول سه ماه اول سال ۸۶ (۷۵ نفر) وارد مطالعه شدند. پایایی پرسشنامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ و دو نیمه کردن و Stability (آزمون مجدد) تعیین گردید. جهت تعیین روایی آن نیز از روش اعتبار سازه به شیوه مقایسه گروه های شناخته شده استفاده شد. نمونه ها برحسب نوع پاسخشان به سوال وضعیت کلی رضایت از زندگی به ۵ گروه تقسیم شدند؛ سپس نمرات LSI-Z بین ۵ گروه مزبور مقایسه شد. اطلاعات با استفاده از نرم افزار آماری SPSS-11 و محاسبه ضریب همبستگی پیرسون و درون طبقه ای، Unequal Spearman Brown، Guttman، ضریب آلفای کرونباخ و تحلیل واریانس یک طرفه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
در مقیاس صفر تا ۲۶ نمره رضایت از زندگی در واحدهای مورد بررسی، ۱۳۶۸±۵۴۷ بود. ضریب پایایی پرسشنامه به روش آلفای کرونباخ و دو نیمه کردن با فرمول ۰۷۹ Unequal Spearman Brown و ۰۷۸ Guttman محاسبه شد. روش Correlation Item-Total و آزمون مجدد نیز پرسشنامه ۱۳ سوالی را پایا تشخیص دادند. نمره LSI-Z بین ۵ گروه مورد نظر تفاوت آماری معنی دار داشت (F=121.66، P<0.0001).
بنابر این نسخه فارسی پرسشنامه ۱۳ سوالی LSI-Z جهت سنجش رضایت از زندگی در سالمندان ایرانی ابزاری پایا و روا است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.