مقاله تاثیر سویه انتخابی به عنوان پایه مادری بر عملکرد صفات کمی آمیخته های کرم ابریشم


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سویه انتخابی به عنوان پایه مادری بر عملکرد صفات کمی آمیخته های کرم ابریشم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سویه انتخابی به عنوان پایه مادری بر عملکرد صفات کمی آمیخته های کرم ابریشم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سویه انتخابی به عنوان پایه مادری بر عملکرد صفات کمی آمیخته های کرم ابریشم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سویه انتخابی به عنوان پایه مادری بر عملکرد صفات کمی آمیخته های کرم ابریشم :

مقاله تاثیر سویه انتخابی به عنوان پایه مادری بر عملکرد صفات کمی آمیخته های کرم ابریشم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در علوم دامی از صفحه ۱ تا ۹ منتشر شده است.
نام: تاثیر سویه انتخابی به عنوان پایه مادری بر عملکرد صفات کمی آمیخته های کرم ابریشم
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کرم ابریشم
مقاله پایه مادری
مقاله گروه بومی
مقاله نژاد اصلاح شده
مقاله صفات کمی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در کرم ابریشم با توجه به ساختار ژنتیکی سویه های مختلف، اثرات مادری تاثیر چشمگیری بر عملکرد آمیخته های نسل بعد دارند. این آزمایش به منظور بررسی تاثیر استفاده از گروه بومی بغدادی و نژادهای اصلاح شده ۱۰۷ (ژاپنی) و ۱۱۰ (چینی) به عنوان پایه مادری بر صفات کمی آمیخته های کرم ابریشم اجرا گردید. پس از طراحی، تولید و پرورش نتاج تلاقی های مورد نظر، صفات لاروی، پیله و مقاومتی حشره اندازه گیری و داده های حاصل تجزیه و تحلیل شد. طبق نتایج حاصل، استفاده از پایه مادری بومی بغدادی به جای هر یک از نژادهای اصلاح شده باعث افزایش معنی داری در وزن و درصد قشر پیله گردید که نشان دهنده برتری پایه مادری بومی بود. آمیخته ۱۰۷× بغدادی در مقایسه با بغدادی ×۱۰۷ با ۶۹۱۵ گرم وزن پیله خوب بیشتر، ۰۰۴ گرم وزن قشر بیشتر، ۱۲۸% درصد قشر بیشتر و ۰۱۰۶ گرم میانگین وزن پیله بیشتر داشت. آمیخته ۱۱۰× بغدادی هم نسبت به آمیخته بغدادی ×۱۱۰ دارای ۰۵۶% قشر ابریشمی بیشتر و ۰۰۱۸ گرم وزن قشر ابریشمی بیشتری بود (P<0.05) همچنین آمیخته ۱۱۰× بغدادی با ۲۶۸ پیله خوب بیشتر، ۰۷۴% قشر ابریشمی بیشتر و ۰۰۱۸ گرم وزن پیله خوب بیشتر در مقایسه با آمیخته ۱۰۷× بغدادی عملکرد بهتری نشان داد. بین آمیخته های با پایه مادری اصلاح شده هم پایه مادری ۱۰۷ برتری معنی داری نسبت به پایه مادری ۱۱۰ نشان داد (P<0.05) نتایج به دست آمده نشان می دهد که برای تولید آمیخته های تجاری می توان از گروه های بومی کرم ابریشم هم استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.