مقاله طراحی پارک طبیعی با استفاده از شاخص های طبیعی، اجتماعی و اقتصادی (مطالعه موردی: کوه سیاه«برده ره ش» بوکان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی پارک طبیعی با استفاده از شاخص های طبیعی، اجتماعی و اقتصادی (مطالعه موردی: کوه سیاه«برده ره ش» بوکان) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی پارک طبیعی با استفاده از شاخص های طبیعی، اجتماعی و اقتصادی (مطالعه موردی: کوه سیاه«برده ره ش» بوکان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی پارک طبیعی با استفاده از شاخص های طبیعی، اجتماعی و اقتصادی (مطالعه موردی: کوه سیاه«برده ره ش» بوکان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی پارک طبیعی با استفاده از شاخص های طبیعی، اجتماعی و اقتصادی (مطالعه موردی: کوه سیاه«برده ره ش» بوکان) :

مقاله طراحی پارک طبیعی با استفاده از شاخص های طبیعی، اجتماعی و اقتصادی (مطالعه موردی: کوه سیاه«برده ره ش» بوکان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در فضای جغرافیایی از صفحه ۲۷ تا ۴۵ منتشر شده است.
نام: طراحی پارک طبیعی با استفاده از شاخص های طبیعی، اجتماعی و اقتصادی (مطالعه موردی: کوه سیاه«برده ره ش» بوکان)
این مقاله دارای ۱۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سیستم اطلاعات جغرافیایی
مقاله پارک های طبیعی
مقاله مناطق تفرج
مقاله مناطق غیر قابل تفرج
مقاله منطقه کوه سیاه بوکان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
منطقه مورد مطالعه پارک طبیعی کوه سیاه است که در اطراف شهرستان بوکان واقع گردیده و وسعت آن بالغ بر ۵۲ هکتار و ارتفاع آن از سطح دریای آزاد از ۱۳۶۰ تا ۱۳۷۰ متر در نوسان است. شیب عمومی کوه سیاه از ۱۲ درصد به بالا می باشد. در این تحقیق ابتدا مناطق برنامه ریزی برای تفریح و مناطق غیر قابل برنامه ریزی مشخص گردید. سپس برای مناطق قابل برنامه ریزی برای تفریح با توجه به جاده های اصلی و فرعی موجود، تیپ های درختی و در مواردی با دخالت نظر طراح واحدهای ارزیابی انتخاب شده است. فاکتورهایی به عنوان عوامل ارزیابی واحدها تعیین گردیدند و برای هر یک از عوامل فوق مدل مربوط به آن با توجه به شرایط رویشگاهی مشخص و ارایه گردید. تشریح هر واحد جداگانه انجام و با تشکیل جدول مربوطه، نمرهای کمی و کیفی برای آن منظور و با جمع بندی نمرات مربوطه، توان هر یک از واحدهای تعیین و در پایان با وصل نمودن واحدهای مربوط به طبقات، نقشه طبقه بندی توان تفریحی تهیه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.