مقاله مطالعه روند جذب عناصر غذایی دانه دو رقم سویا در پاسخ به کودهای بیولوژیک تیوباسیلوس و میکوریزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه روند جذب عناصر غذایی دانه دو رقم سویا در پاسخ به کودهای بیولوژیک تیوباسیلوس و میکوریزا دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه روند جذب عناصر غذایی دانه دو رقم سویا در پاسخ به کودهای بیولوژیک تیوباسیلوس و میکوریزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه روند جذب عناصر غذایی دانه دو رقم سویا در پاسخ به کودهای بیولوژیک تیوباسیلوس و میکوریزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه روند جذب عناصر غذایی دانه دو رقم سویا در پاسخ به کودهای بیولوژیک تیوباسیلوس و میکوریزا :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

تولید محصول در سطح بازدهی مطلوب در خاکهای آهکی و خاکهایی با pH بالا، همواره با مشکلاتی مواجه بوده است . بخش مهمی از این مشکلات از آنجا ناشی می شود که در این خاکها به علت وجود pH بالا و غلظت زیاد یون کلسیم، عناصر غذایی که قابلیت جذب آنها وابسته به pH است، مانند ) Fe ، Zn ، Mn ، P و عناصر دیگر ) به صورت ترکیب های نامحلول و غیر قابل استفاده برای گیاهان در می آید ) ).Deluca et al, 1989 بسیاری از محققین گزارش کرده اند که مصرف گوگرد و تولید اسید سولفوریک در نتیجه اکسایش آن، باعث کاهش pH ، تامین سولفات مورد نیاز گیاهان و افزایش قابلیت جذب فسفر و عناصر کم مصرف در خاکهای آهکی و قلیایی می شود(Dawood et al,( 1985 ، همچنین قارچهای میکوریزا رشد گیاهان را عمدتا " بوسیله بالا بردن جذب عناصر غذایی افزایش می دهند ( Powel et al, 1984 ) نقش عمده قارچ در این همزیستی ها، جذب و انتقال عناصر غذایی بویژه فسفر به گیاه میزبان است .Shnyreva et al, 1994 افزایش جذب روی و مس توسط گیاهان میکوریزی نیز در بسیاری از آزمایشها به اثبات رسیده است ) ).Al-Karaki et al, 1997 البته برخی از آزمایشها نیز بیانگر کاهش جذب روی توسط گیاهانمیکوریزی هستند( Goh et al, 1997 )افزایش غلظت آهن در اندام هوایی گیاهان میکوریزی Purakayastha et al, 1998 ( و نیز کاهش آن در برخی از آزمایشها مشاهده شده است . لذا با توجه به آهکی بودن اغلب خاکهای ایران وحساسیت زیاد گیاه سویا نسبت به کمبود روی، آهن و منگنز ( ملکوتی و طهرانی، ) ۱۳۷۹ میزان تاثیر کودهایبیولوژیک میکوریزا و تیوباسیلوس در افزایش جذب عناصر غذایی مورد بررسی قرار گرفت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.