مقاله تحلیل چالش های پیش روی خدمات برون رسانی دانشگاهی از دیدگاه اعضای هیات علمی دانشکده های کشاورزی ایران


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل چالش های پیش روی خدمات برون رسانی دانشگاهی از دیدگاه اعضای هیات علمی دانشکده های کشاورزی ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل چالش های پیش روی خدمات برون رسانی دانشگاهی از دیدگاه اعضای هیات علمی دانشکده های کشاورزی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل چالش های پیش روی خدمات برون رسانی دانشگاهی از دیدگاه اعضای هیات علمی دانشکده های کشاورزی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل چالش های پیش روی خدمات برون رسانی دانشگاهی از دیدگاه اعضای هیات علمی دانشکده های کشاورزی ایران :

مقاله تحلیل چالش های پیش روی خدمات برون رسانی دانشگاهی از دیدگاه اعضای هیات علمی دانشکده های کشاورزی ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۱۳۹ تا ۱۵۱ منتشر شده است.
نام: تحلیل چالش های پیش روی خدمات برون رسانی دانشگاهی از دیدگاه اعضای هیات علمی دانشکده های کشاورزی ایران
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آموزش عالی کشاورزی
مقاله خدمات برون رسانی دانشگاهی
مقاله اعضای هیات علمی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف این تحقیق توصیفی-پیمایشی، تحلیل چالش های پیش روی خدمات برون رسانی دانشگاهی از دیدگاه اعضای هیات علمی دانشکده های کشاورزی ایران بود. جامعه آماری این تحقیق شامل اعضای هیات علمی دانشکده های کشاورزی ایران (N=1799)بود که با استفاده از فرمول کوکران تعداد ۱۰۲ نفر به عنوان نمونه تعیین گردید که در نهایت حجم نمونه به منظور افزایش دقت مطالعه به ۱۴۰ نفر افزایش پیدا کرد. برای انتخاب نمونه در مرحله اول به روش نمونه گیری طبقه ای تصادفی از میان ۳۰ دانشکده کشاورزی ایران، ۱۰ دانشکده انتخاب و در مرحله دوم با روش طبقه ای با انتساب متناسب از میان اعضای هیات علمی این دانشکده ها نمونه مورد نظر تعیین گردید. ابزار تحقیق، پرسشنامه ای بود که روایی آن بر اساس نظر جمعی از اساتید گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه تهران تایید گردید و برای تعیین میزان پایایی بخش های مختلف، از ضریب آلفای کرونباخ استفاده گردید (۰۷۹ تا ۰۸۳). داده های با استفاده از نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل شدند. یافته های این تحقیق نشان داد که در رابطه با رتبه بندی چالش های پیش روی خدمات برون رسانی دانشگاهی، از میان ۲۸ گویه، کافی نبودن ارتباطات دانشگاه ها با موسسه های مختلف و فقدان حمایت کافی از فعالیت های دانشگاه از جانب سازمان های مختلف به ترتیب در بالاترین اولویت ها قرار داشتند. همچنین بر اساس نتایج تحلیل عاملی، پنج عامل ارتباطی، نهادی، مدیریتی، اقتصادی و هیات علمی در مجموع حدود ۶۶۴۶۸ درصد از کل واریانس را تبیین نمودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.