مقاله تغییرات بیوشیمیایی سرم جوجه های گوشتی در مسمومیت کوتاه مدت با آفت کش لیندین


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات بیوشیمیایی سرم جوجه های گوشتی در مسمومیت کوتاه مدت با آفت کش لیندین دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات بیوشیمیایی سرم جوجه های گوشتی در مسمومیت کوتاه مدت با آفت کش لیندین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات بیوشیمیایی سرم جوجه های گوشتی در مسمومیت کوتاه مدت با آفت کش لیندین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات بیوشیمیایی سرم جوجه های گوشتی در مسمومیت کوتاه مدت با آفت کش لیندین :

مقاله تغییرات بیوشیمیایی سرم جوجه های گوشتی در مسمومیت کوتاه مدت با آفت کش لیندین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۹۰ در مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران) از صفحه ۱ تا ۷ منتشر شده است.
نام: تغییرات بیوشیمیایی سرم جوجه های گوشتی در مسمومیت کوتاه مدت با آفت کش لیندین
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لیپید پراکسیداسیون
مقاله بیوشیمی،AST
مقاله اسید اوریک
مقاله لیندین
مقاله جوجه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لیندین حلالیت بالایی در چربی دارد و در محیط زیست پایدار است، بنابراین تجمع حیاتی آن در زنجیره غذایی از محیط به انسان و حیوانات واقع می شود. با هدف بررسی اثرات دوزهای بالایی لیندین بر وزن و برخی پارامتر های بیو شمیایی سرم، تعداد ۲۵ عدد جوجه گوشتی نژاد «راس» ۳۰ روزه به گروه کنترل و چهار گروه تیمار تقسیم شدند. جوجه های گروه کنترل هیچ سمی دریافت نکرده؛ اما سایر گروه ها به ترتیب جیره حاوی لیندین را به میزان ۳۰۰، ۱۵۰،۶۰۰ و mg/kg 900 دریافت کردند. در پایان روز هفتم، وزن جوجه ها اندازه گیری و پس از معدوم شدن با روش انسانی نمونه کبد و خون بدون ماده ضد انعقاد جهت تهیه سرم جمع آوری گردید. در تحقیق حاضر مشخص گردید که وزن جوجه ها در گروه های ۶۰۰ ppm و ۹۰۰ نسبت به گروه کنترل و گروه ۱۵۰ ppm و ۳۰۰به طور معنی داری کاهش یافته. همچنین کلیه ها در همه گروه ها نسبت به گروه کنترل تحت تاثیر قرار گرفته زیرا که اسید اوریک سرم افزایش معنی داری را نشان داد. هر چند که این ضایعه کلیوی در گروه ۹۰۰ ppm بسیار شدید تر از سایر گروه ها می باشد. افزایش فعالیت AST گروه ۹۰۰ ppm نسبت به گروه کنترل و گروه های دیگر معنی دار می باشد (p<0.05). اندازه گیری CPKنشان داد که در گروه ۹۰۰ نسبت به کلیه گروه ها و گروه کنترل افزایش معنی داری رخ داده است (p<0.05). اندازه گیری پارامترهای سرمی پروتئین تام، آلبومین و گلوبولین؛ تری گلیسرید، کلسترول، LDL کلسترول،HDL کلسترول، VLDL؛ شاخص لیپید پراکسیداسیون با روش TBARs و همچنین بتا کاروتن و ویتامین A سرم و کبد هیچ تغییر معنی داری را نشان ندادند (p>0.05). بنابراین جهت ارزیابی اثرات توکسیک کوتاه مدت لیندین، به طور اولیه می توان پیشنهاد نمود که آزمایشات کلیوی (به ویژه اسید اوریک) و آزمایشات عضلانی (به ویژه AST به همراه CPK) اندازه گیری گردد. باید برای اندازه گیری وزن نیز اهمیت قایل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.