مقاله ارتباط کیفیت زندگی با اختلال های اسکلتی – عضلانی در مونتاژکاران خودروساز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارتباط کیفیت زندگی با اختلال های اسکلتی – عضلانی در مونتاژکاران خودروساز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارتباط کیفیت زندگی با اختلال های اسکلتی – عضلانی در مونتاژکاران خودروساز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط کیفیت زندگی با اختلال های اسکلتی – عضلانی در مونتاژکاران خودروساز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارتباط کیفیت زندگی با اختلال های اسکلتی – عضلانی در مونتاژکاران خودروساز :
مقاله ارتباط کیفیت زندگی با اختلال های اسکلتی – عضلانی در مونتاژکاران خودروساز که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از صفحه ۳۳ تا ۳۸ منتشر شده است.
نام: ارتباط کیفیت زندگی با اختلال های اسکلتی – عضلانی در مونتاژکاران خودروساز
این مقاله دارای ۶ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کیفیت زندگی
مقاله عملکرد جسمی
مقاله کارگران مونتاژ کار
مقاله خودروساز
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه: اختلال های اسکلتی-عضلانی، یکی از مهم ترین عوامل موثر ناشی از وضعیت نامطلوب بدن (پوسچر نامطلوب) هنگام کار است. توصیف تاثیر سطوح مختلف سیستم اسکلتی – عضلانی بر کیفیت زندگی مرتبط با سلامت و مرخصی استعلاجی، برای انتخاب راهبردهای پیش گیرانه مهم است.
هدف: مطالعه به منظور تعیین ارتباط کیفیت زندگی با اختلال های اسکلتی – عضلانی در مونتاژکاران خودروساز انجام شد.
مواد و روش ها: در این مطالعه مورد – شاهدی در سال ۱۳۸۸ بر روی کارگران مونتاژکار مرد شرکت سایپا انجام شد. تعداد ۱۶۵ نفر از کارگران دارای اختلال های اسکلتی – عضلانی (گروه مورد) و ۱۶۵ نفر از افراد فاقد اختلال های اسکلتی – عضلانی (گروه شاهد) به صورت تصادفی انتخاب شدند. برای تعیین اختلال های اسکلتی – عضلانی پرسش نامه نوردیک و برای اندازه گیری کیفیت زندگی ابزار SF-36 استفاده شد. داده ها با استفاده از آزمون های آماری مجذور کای و رگرسیون لجستیک تحلیل شد.
یافته ها: شاخص های فیزیکی کیفیت زندگی درد جسمانی، سلامت عمومی، عملکرد جسمانی و محدودیت نقش به علت مشکلات جسمانی در دو گروه اختلاف آماری معنی دار داشتند (P<0.001). شانس ابتلا به اختلال های اسکلتی – عضلانی در کسانی که کیفیت زندگی پایین، بالاتر از افراد با کیفیت زندگی بالا بود (OR=0.51، ۹۵%CI=0.32-0.82، P<0.001).
نتیجه گیری: با توجه به یافته ها، شرایط جسمی و کیفیت زندگی مونتاژ کاران خودرو ساز در ابتلا به دردهای مزمن اسکلتی – عضلانی موثر است و بهینه سازی این شرایط بر بهبود کیفیت زندگی تاثیر بسزایی دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.