مقاله تغییرات تراکم جمعیت پسیل پسته (Agonoscena pistaciae (Hemiptera: Psyllidae در منطقه رفسنجان


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات تراکم جمعیت پسیل پسته (Agonoscena pistaciae (Hemiptera: Psyllidae در منطقه رفسنجان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات تراکم جمعیت پسیل پسته (Agonoscena pistaciae (Hemiptera: Psyllidae در منطقه رفسنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات تراکم جمعیت پسیل پسته (Agonoscena pistaciae (Hemiptera: Psyllidae در منطقه رفسنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات تراکم جمعیت پسیل پسته (Agonoscena pistaciae (Hemiptera: Psyllidae در منطقه رفسنجان :

مقاله تغییرات تراکم جمعیت پسیل پسته (Agonoscena pistaciae (Hemiptera: Psyllidae در منطقه رفسنجان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در دانش گیاهپزشکی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۹۳ تا ۹۸ منتشر شده است.
نام: تغییرات تراکم جمعیت پسیل پسته (Agonoscena pistaciae (Hemiptera: Psyllidae در منطقه رفسنجان
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تغییرات جمعیت
مقاله زیست شناسی
مقاله Agonoscena pistaciae
مقاله پسیل پسته

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پسیل پسته، Agonoscena pistaciae Burckhardt & Lauterer، یکی از مهم ترین آفات درختان پسته در تمام مناطق پسته کاری ایران می باشد. مطالعه دقیق زیست شناسی آفات در شرایط صحرایی، اولین گام در تدوین برنامه های مدیریت تلفیقی آفات در یک منطقه خاص است. در این تحقیق تغییرات فصلی جمعیت تخم، پوره و حشرات کامل پسیل پسته طی سال های ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ در منطقه رفسنجان بررسی شد. بررسی ها نشان داد این حشره ۶ نسل کامل و یک نسل ناقص (نسل هفتم) در سال دارد. میانگین طول دوره فعالیت حشرات کامل، تخم و پوره برای نسل های اول تا ششم طی دو سال به ترتیب ۵۲±۲۷۸، ۲۶±۲۷۴ و ۱۹±۲۷۱ روز محاسبه شد. تاثیر ارتفاع درخت بر توزیع جمعیت تخم و پوره در سه ارتفاع پایین، میانی و بالای درخت نشان داد که با افزایش ارتفاع گیاه، تراکم تخم و پوره افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.