مقاله نقش اکسیژن درمانی در پیش آگهی استروک ایسکمیک حاد


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش اکسیژن درمانی در پیش آگهی استروک ایسکمیک حاد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش اکسیژن درمانی در پیش آگهی استروک ایسکمیک حاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش اکسیژن درمانی در پیش آگهی استروک ایسکمیک حاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش اکسیژن درمانی در پیش آگهی استروک ایسکمیک حاد :

مقاله نقش اکسیژن درمانی در پیش آگهی استروک ایسکمیک حاد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر و دی ۱۳۸۹ در مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از صفحه ۴۳ تا ۴۸ منتشر شده است.
نام: نقش اکسیژن درمانی در پیش آگهی استروک ایسکمیک حاد
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استروک
مقاله اکسیژن نرموباریک،NIHSS
مقاله Rankin Score
مقاله پیش آگهی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و اهداف: ضایعات اختلال دریافت بافتی اکسیژن و گلوکز سبب بروز آسیب نورونی و نشانه ها و علایم بالینی عصبی گذرا می گردد و در صورت طولانی شدن توقف جریان خون موجب آسیب ایسکمیک برگشت ناپذیر (انفارکتوس) و نقایص نرولوژیک دایمی می گردد با افزایش فشار نسبی اکسیژن در هوای تنفسی می تواند گزینه درمانی موثری برای استروک حاد باشد. هدف از مطالعه حاضر ارزیابی نقش اکسیژن تراپی در استروکهای ایسکمیک حاد بود.
روش بررسی: در این مطالعه ۶۰ بیمار مبتلا به سکته ایسکمیک حاد در دو گروه مورد مطالعه قرار گرفتند. گروه اول (گروه مداخله) از روز بستری تا روز سوم تحت درمان قرار می گرفتند و گروه دوم (گروه شاهد) اکسیژن دریافت نمی کردند. stroke scaling و یافته های CT اسکن مغزی روز اول و روز سوم بستری بیماران دو گروه مقایسه شد.
یافته ها: از مجموع ۶۰ نفر بیمار ۲۷ زن و ۳۳ نفر مرد بودند. در گروه A 16 نفر زن و ۱۴ نفر مرد با میانگین سنی ۶۷۴۳±۱۵۲۷ و گروه ۱۷B مرد و ۱۳ زن با میانگین سنی ۷۰±۱۳۲۸ بودند نمره NIHSS در گروه مداخله در روز بستری میانگین ۱۳۴۶ داشت که در روز سوم بستری ۱۲۰۳ رسید. در گروه شاهد نمره NIHSS در روز بستری در محدوده میانگین ۱۳۶۰ بود که روز سوم به ۱۲۰۶ رسید (P=0.86). و همچنین بین دریافت اکسیژن وRankin Scale بیماران ارتباط آماری معنا داری وجود نداشت. (P=0.35) میانگین میزان گسترش ضایعه از روز اول تا سوم در گروه مداخله ۳۹۷۴ سانتیمتر مکعب و در گروه شاهد ۴۵۶۷ سانتیمتر مکعب بود. بین دریافت اکسیژن و میانگین میزان گسترش ضایعه ایسکمیک در بیماران ارتباط وجود داشت ولی این ارتباط به لحاظ آماری معنی دار نبود (P=0.05).
نتیجه گیری: مطالعات اخیر نشان داد که اکسیژن تراپی در روزهای اول ایسکمیک استراک حاد نتایج نوید بخشی دارد ولی برای نتایج قطعی تر نیاز به مطالعات وسیعتری داریم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.