مقاله مقایسه ریز سختی دو نوع سمان رزینی لایت کیور و دوال کیور بعد از تابش نور از ورای دیسک پرسلنی با استفاده از دونوع دستگاه نوری با دو زمان تابش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه ریز سختی دو نوع سمان رزینی لایت کیور و دوال کیور بعد از تابش نور از ورای دیسک پرسلنی با استفاده از دونوع دستگاه نوری با دو زمان تابش دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه ریز سختی دو نوع سمان رزینی لایت کیور و دوال کیور بعد از تابش نور از ورای دیسک پرسلنی با استفاده از دونوع دستگاه نوری با دو زمان تابش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ریز سختی دو نوع سمان رزینی لایت کیور و دوال کیور بعد از تابش نور از ورای دیسک پرسلنی با استفاده از دونوع دستگاه نوری با دو زمان تابش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه ریز سختی دو نوع سمان رزینی لایت کیور و دوال کیور بعد از تابش نور از ورای دیسک پرسلنی با استفاده از دونوع دستگاه نوری با دو زمان تابش :
مقاله مقایسه ریز سختی دو نوع سمان رزینی لایت کیور و دوال کیور بعد از تابش نور از ورای دیسک پرسلنی با استفاده از دونوع دستگاه نوری با دو زمان تابش که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در آذر و دی ۱۳۸۹ در مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از صفحه ۷۱ تا ۷۴ منتشر شده است.
نام: مقایسه ریز سختی دو نوع سمان رزینی لایت کیور و دوال کیور بعد از تابش نور از ورای دیسک پرسلنی با استفاده از دونوع دستگاه نوری با دو زمان تابش
این مقاله دارای ۴ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سمان رزینی
مقاله دستگاه سخت کننده نوری
مقاله ریز سختی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: پلیمریزاسیون ناقص سمان رزینی باعث کاهش خواص فیزیکی آن، افزایش قابلیت جذب آب آن، حلالیت و تحریک پالپ می شود. سنجش سختی سطح یکی از روشهای بررسی میزان پلیمریزاسیون می باشد. هدف از این مطالعه، بررسی اثر دو دستگاه سخت کننده نوری با دو زمان تابش بر روی ریز سختی دو سمان رزینی بود.
مواد و روش ها: در این مطالعه آزمایشگاهی، تعداد ۸۰ عدد دیسک پرسلنی ساخته شد. پس از اچ کردن با اسید هیدروفلوئوریک و استفاده از سایلن و عامل باندینگ، نمونه ها به صورت تصادفی به ۸ گروه تقسیم شدند (n=10) سمان های دوال کیور و لایت کیور به ترتیب در گروه های ۱ تا ۴ و ۵ تا ۸ استفاده شدند. در نمونه های آماده شده از هر نوع سمان، ۲۰ نمونه تحت تابش(QTH) Quartz Tungsten Halogen قرار گرفت (که ۱۰ تای آنها به مدت ۳۰ ثانیه، (گروه های ۱ و ۵) و ۱۰ تای آنها به مدت ۶۰ ثانیه، (گروه های ۲ و ۶) کیور شدند. ۲۰ نمونه باقیمانده، مشابه QTHبا (LED) light-emitting diode کیور گردیدند (به ترتیب گروه های ۳ و ۷ و گروه های ۴ و ۸). ریزسختی سمان ها اندازه گیری شد. برای مقایسه ریزسختی در گروههای مطالعه از تحلیل واریانس سه عامله استفاده گردید.
یافته ها: تفاوت آماری معنی داری بین مقادیر میانگین ریزسختی گروه ها بر اساس زمان، نوع سمان و نوع دستگاه نوری وجود داشت (P<0.0005).
نتیجه گیری: با افزایش زمان کیور، ریزسختی سمانها با هر دو دستگاه سخت کننده نوری افزایش یافت. استفاده از LED منجر به ریزسختی بیشتر در هر دو نوع سمان شد. بدون در نظر گرفتن زمان و نوع دستگاه سخت کننده نوری، ریزسختی سمان دوال کیور بیشتر از سمان لایت کیور بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.